за плетене

 

Различни по форма шапки

Шапки и каскети особено свързани - това е част от нашия гардероб, които носим през цялата година. В крайна сметка, можете да се свържете като топла шапка за зимата, и panamku за лятото. Всичко зависи от това, от това, което прежда да плета и с каква цел: да се топли в студа или да се защитят от слънцето. А плътен модел е подходящ за топло шапки, и окото или ажурна за слънчевите летни шапки или Панама. В тази статия, ние се качват си шапки, които са по-подходящи за пролетта.

Защото е време да готвя пролетта гардероб и уморени от тъп зимата, искам ярки цветове и пролетни цветя.     Това е точно, въплътени в нашите шапки. А любовник на куката, знаете, че с това малко чудо, можете да свържете различни шапки форми. Това е малък и плътно прилепнали шапки, барети и шапки, шапки с наушници, фуражката си, шапки с малки полета, както можете и с чудесно.

Изберете такава, която да се насладите и вие ще бъдете щастливи. Всички шапки в нашата колекция са дадени с описание на схеми и в долната част на всяко изображение е дума или описание ПЛЕТИВО PATTERN, щракнете върху думата в нов прозорец ще се отвори описание на модела. Така че първо ярки и положителни, мелодии вече са на мода пролет, макар и достатъчно топло през зимата и не ще ви позволи да замрази до смърт.

Следваща модел, малки и не сложно, но вижте колко оригинален вкус.     Друг ярък в този момент, в комплект с шал, който също е свързан много красива шапка, но това е само една подобна схема. Следващият модел - с няколко полета. Мисля, че в една капачка създава образ на романтичен момиче. Това е дори по-подходяща за зимата. За пълна, можете да свържете ръкавици без пръсти и търг само за пролетта.

Друга група, макар и по-през есента цветове.     Друга ярка шапка и модел сега за отопление въображението си (те няма описание). Въз основа на материали kruchcom.ru

Подобни публикации:
  1. рокля

отнема шапка, плетиво схема, деликатен