за плетене

 

Как да се плета

Как да плета една шапка се

Има някои доста често срещаната форма на шапки: барета  тип фес или черепа капачка, капачка кръгли и продълговати капачки.  Как да плета барета.  По отношение на създаване на форма е най-лесната работа. Първо, годни кръг, чийто диаметър е около 27-35 cm

Тази стойност зависи в каква форма искате да приемате, както и мода. В този ред на трикотажни барета с височина от 1 до 5 см варира от височината на линия също зависи много от формата барета.  При вземането облечени надолу, равнинната част на капака и да създаде обем на гънката. По-голямата част на плоския барета, толкова по-голям обем.

След равнинната част на долната част на протоколите, които вместо да увеличава съвпадат декември  В края на работния ден се определя от монтаж. Счита трябва да бъде плътно седи на главата му.  Фес капачка тип или skullcap.

За такава капачка съвпадат с традиционната гама от увеличения на. За разлика от барета диаметър на кръга, определени от размера на капачката.  На първо място, да си свали обиколката мярка главата, намерете радиуса на кръга, припомня формулата: обиколката = 2/Pi * R. След това, когато размерът на горна граница 56, диаметър на кръга може да се приема 16-17 см от светлина Джърси участък.

Това е, когато плетене най-простият вид на шапка или фес skullcap да се сдружават на първоначалния кръг с диаметър 17 cm след това преминете към равнинната част на плетене шапки без увеличава. Височината на тази част обикновено се определя чрез монтиране на средно някъде 12-14 cm  Hat кръгла шапка.

За да получите на дъното на кръгла форма, с диаметър на първоначалния кръг се взима по-малки, т.е. 10-12 см След това, за да получите право размери на корпуса ще трябва да се обвързват няколко реда, които ще даде на дъното закръгляване.

Когато плетиво кръг SC във всеки ред се добавя 6 SC (при плетене S1N S1N 12), като плетене на междинните част, можете да добавите равномерно в ред на 3 SC (6 S1N), или на заместник редове и редове, без допълнения към 6-допълнения (за 12-S1N допълнения). Чрез свързване на няколко от тези серии може да се види, че ОСП започва да се оформя.  Ако добавите до  мярка два пъти и ръб шапки, можете да получите от размера на капачката.

На ръба на сгънат дължина на формата трябва да бъде около 27 см (2 cm трябва да бъдат оставени да се простират Джърси). Следваща плета обикалят увеличения без точно тази височина, която е необходима за този модел (12-14 см).  Издължена капачка капачка.  Тази форма на капачки може да се получи по два начина. Можете да свържете диапазон с традиционен брой увеличения във всеки ред: за RLS е 6 увеличения, за S1H 12 се увеличава. Диаметърът на кръга, за да отнеме по-малко, че е 6.9 cm

След това, за да получите право размери на корпуса ще се свързват по реда на закръгляването.  Това може да се редува с редове на квоти, и без тях, или да вземе половината от броя на увеличение на всеки ред.  При втория метод на плетене плетене може да се извършва в кръг, което го прави по-малко увеличение на един ред от самото начало плетене. За RLS е 5 на увеличение, а за S1N -10 увеличения на всеки ред.

За пример, извършващи печалба в ред, плетени капачката, за да размер.  Формата на дъното в същото време се получава като дадена от самото начало и, за разлика от предишния метод, трудно е да се промени.  Източник: вестник на Mod. Въз основа на материали kru4ok.ru

капачка, барета, плетене