за плетене

 

Плетива шапки започне с елегантна шапка

Опитайте се да се свържете с няколко прости неща и плетене на една кука. Нека започнем с един прост и елегантен барета. Вие ще трябва да кука № 4 и вълнена прежда. Плетива ще бъде ЮЦ, но облекчаване на вискозен (т.е., кука поставя под половин цикъл на предишния ред). Така че, строен верига на въздуха линии (дължина зависи от желания размер).

Първата и втората серия се състои от НС. В края на втория ред provyazyvayut три polustolbika.  3-ти ред: 3 polustolbika, а след това плетени подкожно в задната стена. Изображението се повтаря от първия ред.  Уверете се, че ширината на острието не се променя. Чрез свързване на 70 см, свържете пигтейли кратко платно ръбове.

Измерени 15-20 cm тема oborvite, prosunte останалите "опашка" на иглата и издърпайте другата страна на острието, което завършва polustolbikami.  Това ще бъде началото на барета. На противоположния край се свързва множество (оптимално - 5) редове SC равномерно намаляване от ред на ред. Счита, готов!

Когато се научите този прост метод, е възможно да усложни задачата си, и няколко плетени цветя в една спирала.  Сега се опитайте да се свържете с плетиво шапка ревера.  Този продукт е перфектен, като деца и възрастни. Плетива шапки започне с елегантна шапка кукаЗа първи път ще разчитам на главата на детето. Вид в спиците на 11 линии, след това плетени 31 cm жартиера вискозен (всички степени на лицевите контури).

Това ще бъде на ревера, тя може да се направи с цветни ивици или някои интересни модел. завърши с ревер, наберете 52 пантите на дългата страна на свързаните с нож, а на следващия 5 инча плета, както следва: K1 и 3 сърмени конци. След това така разполага с 4 реда, а след това от вътрешната страна плета 2 сърмени конци право. В резултат на това спиците трябва да останат 39 бр.

Намаляване на цикъла трябва да се повтаря по същия начин, отново след четири серии. Останете за 26 линии. В друга серия от четири намаляване трябва да се повтори.  В последните 13 линии се в Санкт-ви (4 реда), след което ги събира на иглата, и шият закрепете на продукта.

Можете да го носите! Въз основа на материали vayjem.com

счита, кука, йо, рокля, йо, модел