за плетене

 

Плетива спици шапки на полудебели вълнени прежди

Caps, посочени в тези снимки, са били свързани с дебелина полу-вълнена прежда. Fit всеки производител на прежди. Плетива шапки спици на полу-дебели вълнени прежди шапкаОсновни: 100-унция макара трябва да бъде 100-150 м от прежда. За пример, на преждата ще се побере Semenovskaya "Арина" (123 m/100 ж).  Вземете дебели спици 6.  Long капачка , Като всяка уважаваща себе си чорап или складирането, плетени с пет спици. Ние започваме от ръба, постепенно се движи към короната.   Две спици наемат около 60 вериги *.

Това е средната обиколка на главата ~ 55 cm  Cap, свързани спици  Много добри участъци, но можете да добавите / изваждане на няколко линии на вкус.  * Ако решите да плета шапка от тънък конец и с по-тънки спици - от броя повторения необходимо да се увеличи съответно. Понякога трябва да направи няколко опита да вземе необходимия брой обръчи от прежда за някои от собствената си глава.

Плета отгоре, пробвам - не съответства - се разтвори.  Набрани линия трябва да бъдат разпределени между четирите спици свързване на ринга.  Петият ръка - работа. Плета около както обикновено пред платно сатен, не превръща навсякъде.   След известно време ще забележите, че вашият продукт е по-скоро като капачка.

Ако промените мнението си плета  дълго шапка, може да се извърши точно тук, ако решението на твърдо - плета, докато дължина е близо до 30 см.  Това обикновено е достатъчно.  Затваряне на цикъла или горната част на участък чрез тях и дърпа опашката на възел нишка отвътре навън.  Укрепване, а не да се отмени, и капачката е готова.

Можете да го носите. Въз основа на материали cmapywka.ru

верига, шапка, игла за плетене