за плетене

 

Плетива шапки

Caps, посочени в тези снимки, са били свързани с дебелина полу-вълнена прежда. Fit всеки производител на прежди. Основни: 100-унция макара трябва да бъде 100-150 м от прежда. За пример, на преждата ще се побере Semenovskaya "Арина" (123 m/100 ж).

игла за плетене капачкиВземете дебели спици 6. Дълга шапка, като всеки уважаващ себе си чорап или складирането, плетени с пет спици. Ние започваме от ръба, постепенно се движи към короната. Две спици наемат около 60 вериги *.

Това е средната обиколка на главата ~ 55 cm Header, свързани спици, много добри участъци, но можете да добавите / изваждане на няколко линии на вкус. * Ако решите да плета шапка от тънък конец и с по-тънки спици - от броя повторения необходимо да се увеличи съответно. Понякога трябва да направи няколко опита да вземе необходимия брой обръчи от прежда за някои от собствената си глава.

Плета отгоре, пробвам - не съответства - се разтвори. Набрани линия , за да бъдат разпределени между четирите спици свързване на ринга. Пето ръка - работа. Плета около както обикновено пред платно сатен, не превръща навсякъде. След известно време ще забележите, че вашият продукт е по-скоро като капачка.

Ако промените мнението си дълги плетени шапка, вие може да завърши точно тук, ако решението на твърдо - плета, докато дължина е близо 30 см е достатъчно обикновено. Затваряне на цикъла или горната част на участък чрез тях и дърпа опашката на възел нишка отвътре навън. Укрепване, а не да се отмени, и капачката е готова.

Можете да го носите. Въз основа на материали cmapywka.ru

Подобни публикации:
  1. плетени бански, ажурна
  2. плетене на една кука

капачка, линия игла