за плетене

 

Плетива шапки

По-бързо се свързват този прост класическия модел на дебели прежди дебели спици.  Продукти, изработени от дебели трикотажни прежди удивително бързо. Cap-охлюв, създадена от дизайнера Елизабет Цимерман през 1967 г. специално за плетене вълна Sheepsdown, ще бъде готов в рамките на няколко часа. Тази шапка е на едно работно време с появата на нов тип на специални преден вълна.

Проблемът плетачи могат да го направят малко по-трудно в резултат на използването на дебели спици: с малко по-трудно да се управлява, а вероятно и скоро се уморяват ръцете. Когато плетене модели от дебел вълнен трябва да бъде наясно, че вътрешния кръг много по-малки, отколкото отвън.  В процеса на плетене шапки плетене охлюви и крайният резултат ще ви даде голямо удоволствие.

Малък кръгове могат да плета различни спици: можете да започнете работа за циркулярната игли с дължина 40.5 cm, а след това на отглеждане трябва да отиде в спиците и стартирайте горната част на капачката. Можете да свържете целия модел капачка относно циркулярната игли 60-80 см в дължина  От оригиналния модел Елизабет има пет спирали. Специални помощи форма хубав край.

Въпреки това, след стъпка, на твърдия ръба на изчезване.  Късно, Елизабет излезе с начин да ги задържи на върха на капачката.  За това е необходимо да се намали броят на спирали до три (виж снимката).  Първоначално, шапка може лесно да бъде получена от една намотка, но производителят е намалена дължината на нишки в бобината, без да променя нейната дебелина.

В резултат на това сега за една шапка отнема малко повече от една намотка, и от три гломерули да получите две шапки.  Средната гъстота на плетене: 2 = 2.5 cm линия  Размери: МАТЕРИАЛИ: кръгова игла дължина 40 или 60 см (5.5 - 8 мм, или евентуално 9 мм за тези, които плета плътно)  M1 = добавите една линия.  Методът на линия печалба е разположен в началото на спирала.

Когато стартирате увеличения над лентите жартиера коитус да използвате всеки метод. Dial 40 цикли.  Плета 5 реда направо (жартиера вискозен) (снимка 1).  Следваща ред: прибавят се 60 линии provyazyvaya (2 предни линии, M1) в цялата серия, пълна М1.

Регистрация, вижте го, че не капризи цикъл, и да отпразнуваме началото на серията. Веднага започнете модел (снимка 2).  * 2 сърмени конци вериги, плетени 2 линия по с непочистени шевове, 16 предни линии, M1. Повторете от * 3 пъти подред.  Това е мястото, където метод линия печалба (M1) има значение: Работна тема да се направи линия, така че нишката от правото е на върха на иглата (снимка 3).

За да се повтаря на кръга, и ще видите, че във всеки ред лента жартиера коитус ще се измести с един цикъл от ляво, и от броя повторения не се променя.  Точно така: Всеки обличам (provyazyvanie два кръга заедно сърмени конци) се компенсира с добавянето на (мл).  В най-малко една спирала трябваше да се откажа едно увеличение на М1 в края на раздел 16 пред обръчи от предходния ред.  Това е срам (снимка 4).

За щастие, разпуска продукт не е необходимо: само вдига стълба (зад) на върха на правото иглата (снимка 5), въведете в ляво иглата под предната стена и предната provyazyvaem (снимка 6).  В предишната серия е извършено увеличение. Плетива шапки шапкаСега, не забравяйте да се увеличи мл и в тази серия.  А общо 18 серии. (Елизабет Цимерман каза около 18 - 20 реда, но на 20 серия може да няма достатъчно прежда в показания модел 18 серия) (снимка 7).

След спирали в 18 реда, вие сте готови да приложат топ ubavok, поддържане на маржа, генерирани от М1 се увеличава. Ако искате по-дълбоко шапка и имате достатъчно прежди, можете да добавите няколко реда.  Изпълнението на върха.  (1 Wrong линия, плетени 2 бр на мястото на сърмени конци, плетени 2 бр на мястото на с непочистени шевове, 15 предни линии, M1) 3 пъти.

Да, за втори път, плетени 2 бр в сърмени конци място, след няколко линии provyazyvayut предната повърхност на (снимка 8).  Следваща ред: (1 Wrong линия, плетени 2 бр място в сърмени конци, плетени 2 бр на мястото на с непочистени шевове, 14 контури предния, M1) 3 пъти.

Следваща ред: (1 Wrong линия, плетени 2 бр на мястото на сърмени конци, плетени 2 бр на мястото на с непочистени шевове, 13 предни линии, M1) 3 пъти, и т.н. намаляване на броя на нормалните лицеви линии във всяка област на едно.  Когато започнете да чиле втора вълна на Sheepsdown, трябва да размотавам пътеката конец. , както следва: Вълна spryadena добавянето на 4, не са прекалено стегнати. Отделете всеки от четирите теми на определена дължина (снимка 9).

Liznite една страна и бързо да търка и двете си ръце за около 5 секунди (до тогава, докато не усетите топлина от триене). Направете същото на другия край на конеца. Внимателно завъртете прежди и разликата прежда дебелина не се забелязва. Продължи да работи.

Когато останалите 10 лицето линии, тези от вас, които използват кръгови игли може да искате да отидете на маркуч спици.  Следваща ще бъде малко неудобно да плета (плета 2 линия на мястото на сърмени конци, плетени 2 бр на мястото на с непочистени шевове, предна линия, M1) 3 пъти.  Елизабет предлага да остана тук, да се удължи работното прежда, през останалите 12 линии, за изграждане на конци и завърши работата.

Въпреки това, когато работи като дебели вериги прежди са три допълнителни стойност.  Аз се опитвам да плета още един ред и сърмени конци на цикъла, за да получите 2, вместо 3, както следва: (. [Приплъзване една линия, плетени 2 бр на мястото на с непочистени шевове, да разшири чрез отстранени линия, 1 линия пред мл) = 3 пъти само 9 цикли. Завършване на работа (снимка 10).

Присъединете се към страничен шев подреден жартиера вискозен, и си капачка готови.  Когато копирате връзка с исканата информация. Въз основа на материали www.melange-m.ru

шапка, плетене, модел, рокля, линия