за плетене

 

За връзка на капачката

За да свържете шапка плетени шапки

За връзка на ОСП, се нуждаем от:  и да попълните нашата плетене, работещи замаскирани опашка от прежда в каскети.  Изборът на работни материали за шапки. Преди да започнем плетиво, нека хвърлим един момент, за да обсъдят аксесоари, които ние трябва да направим. Започваме с обсъждане на преждата, която трябва да изберете.

Някои видове прежда подходящ от другите да направят това по-лесно да се свържат първите му капачка. Ако сте начинаещ, може би трябва да се избегне такава фина прежда, като тази. Ако сте с помощта на обемен или камгарна прежда, тя ще бъде по-лесно да видят панти, и се свържете с шал малко по-бързо. Тегло прежда обикновено се обозначават на етикета бобина, я прочетете, за да разберете тегло на избрания от Вас прежда.

Камгарна прежда добиви на 5 бр на сантиметър от плетиво прежди и обем - 4 (или по-малко) на цикъла на един инч. За топла шапка зимата косата - това е най-добрият избор.  Ако не искате да плета от вълна, можете също да се свържете капачката си на памучна прежда по-удобно, което не е толкова много се простират вълна, и не толкова топло.

Ако използвате обемисти прежда, ще ви трябва 125-200 ярда от прежда да си шапки, но ако предпочитате камгарна прежда - 150-300 метра.  За това ние използваме кръгла шапка спици размер 10 (по стандартите на американската система от мерки) с дължина от 16 инча.

Има няколко различни начина за плетени шапки наоколо, но днес ние ще се фокусира върху плетиво е лесно и просто модели на шапки, стегнат здраво главата, с ревер клипове, като този.  Вие също ще трябва маркери на вериги, за да следите на някои линии в процеса на плетене. Ако не са маркери на линии, можете да ги замени с безопасни игли или парчета от прежда от друг цвят. Внимание!

Като начинаещ, може би си мислите, че просто мярка главата си и след това внимателно оценка около пръстена линии, вместо да работи по изчисления на скалата, и ще определят таван за размера, който искате.  Разбира се, можете да се опитате да направите това, но силно риск: шапката си, могат да бъдат малки, като бебе, вместо шапка или ще имате кофа, която ще се удави главата си ... Най-добрият начин за измерване на главата си, така сте сигурни, че че шапката си е за вас, е да се измери размера си в инчове, а след това предприемат тези спици, и тази, на която преждата, от която имате намерение да се обвърже и вратовръзка малка проба да брои колко линии има в инч.

В друг начин, той се нарича мащаб.  Сега умножете измервания, взети от обиколката на главата си, от броя повторения на инч на дължина, и ще получите броя на ринговете, че трябва да наемат първоначално да си шапки. (Пример: умножете 21 инча с 4 линии / инч се равнява 84 цикли).  Може би искате да се развие в резултат на броя на ринговете до най-близкото число, което може лесно да се дели на 8, тя е по-лесно за вас да се намали на цикъла.

Закръгляне надолу е по-добре от закръгли в посока нагоре, защото капачката е малко по-малък участък с течение на времето и ще бъде точно, и капачката е малко повече ще падне, когато участък.  Сега вече сте готови за плетене. Вид в спиците на броя повторения, че просто се изчислява.  Ако не си правете труда да седнат и да направят изчисления, не казват след това, че ние не ви предупредя!

Сега трябва да се свърже веригата до края на първоначалния кръг, както е показано. Внимавайте да не правите секс или да си цикъл, защото тогава тя няма да го поправим, а след това ще трябва да се разпусне и да започне плетене от самото начало. Ако никога не сте правили това, вие трябва да видите нашите видеофилми за обучение плетиво кръг. Сега, само да плетене на лицето като оборотни в кръг.

Един чудесен чар на плетене в кръг е, че вие ​​продължавате да плета, първоначално предимство в самия филм е усукан, образуващи прав остриета ревера ни шапки. Ръб плътен филм ще изисква допълнителни инча няколко плетене на шапка се оказа не бъде твърде кратък. Когато връзката кърпа 6-7 см в дължина, опитайте на шапката си.

Ако ще изглежда кратко, да продължи да плета, но ако си дължина ти отива, че е време за излитане и четене линия. Ако изглежда твърде дълго, можете просто да затегне малко повече ревера клип, какво да се притесняваш.  Да намали линия не е много трудно, но ако не сте виждали нашите видео урока по тази тема, трябва да си вземе почивка от работа и да я видя, преди да продължите да плета шапката си.

В хода на плетене на следващия ред маркери място контури на всеки 8 бр.  Dovyazhite до последните две вериги преди маркер и не намалява. Продължавай да правиш едно и също нещо по едно цяло горния диапазон.  Пазете прави линии спад в предната част на всеки маркер във всеки ред на вериги толкова дълго, колкото dovyazhite на върха на шапката си. Тъй като изваждане на линии, ще забележите, че дупката в горната част на шапка е все по-малко и по-малко.

Когато работното пространство е твърде близо за комфорт плетене, можете да дръпнете леко гъвкава част на кръглата спици от плат плетене, събиране на работа в малки гънки, както е показано.  Завършване на горния капак. Когато спиците на лявата си само на 4 линии могат да се режат на косъм от прежда.

Сега вземете една игла за кърпене или плетене на една кука кука и издърпайте прежда през тази опашка останалите 4 петелки по време на плетене, да се засилят дупка и да получите пълна горния капак.  Плетене на една кука кука издърпайте опашка от прежда в шапка, отсече излишък, оставяйки 6 инча в дължина и са вплетени в тъканта на капачката му от вътре.  Win! Тук имате шапката си!

Поздравления! Въз основа на материали pepita.ru

линия, плетени шапки, кука, шапка, игла за плетене