за плетене

 

Шапка с уши

шапчица с уши йоТази шапка пасват точно на главата обиколка, височина от върха на челото, шията и ушите. През тази зима таванът ще бъде удобно за възрастните хора. За извън сезона може да обвърже шапка закачливо стил чорапи плетене или светло-актуална информация. Плетива спици шапки с ушите. Започнете да плета с уши, пишете в спици 3 линии. След това във всеки ред добавяне на личните и от двете страни от две линии. Сърмени конци редове без provyazyvayte на увеличава.

Така че плета, докато ширината на око няма да бъде в размер на 14 линии. Просто вратовръзка второто око. Строг двете ушни вериги свържете въздух, бране на необходимия брой на линии в тилната и на предната част. Loops с кръгли уши, да се свързвате и вратовръзка 10-12 см, след това разделете на обръчи от 8.10 единици и в края на всяка част от отнеме по линия на всеки край линията. Останалите 16-20 вериги събират на иглата и издърпайте здраво отвътре.

Edge шапки вратовръзка плетене на една кука един ред колони без йо или дантела. Тези шапки може да бъде украсена с плетени шнурове под формата на панделки, или големи, могат да бъдат свързани и две дълги уши, като шал. Специално за вас, П. Плета с удоволствие Материалът хоби-rukodelie.ru

Подобни публикации:
  1. плетени бански
  2. Трикотажни обувки - първо обувки бебето

линия, плетене, йо, плетене, йо, говори