за плетене

 

Обичам шапки с ушите

Обичам шапка с уши, така че дизайн схема плета Шапки с ушите ми отне доста време. Аз плета шапката на работа и иска да Liveinternet приятели, които знаеха, че ми харесва плетиво шапки. Плетени шапки правя много модели и всичко, което излезе със самото право в процеса на чифтосване.

A шапки, свързани с тази схема в  различен цвят вариант е малко, а именно, три по поръчка (всички различни цветове) и един за себе си разбира се, е най-ярката.  За мен този процес е почти като магия, на първо никога не знаете какво ще получите. Така че понякога разхлабете капачката част е свързан, ако това не ми харесва. Аз не обичам да плета шапки за готови схеми.

От рождението на един напълно уникална шапка в ръцете ми е тайната на креативност, удоволствие, което не искам да се лиши  Така че, ако сте готови да повтори този опит плетиво шапки с уши и вратовръзка си шапка с пухкави бели отгоре и ушите, като мен, ще ви трябва:

70 грама мазнини бяла прежда (вълна с акрил) и 50 грама на пухкави прежди трева бял 6 спици  Първо трябва да се изчисли броят на вериги на базата на дебелината на преждата, а обемът на главата. Имам 85.  Нуждаете се от бяла прежда вратовръзка височина гума острие 8 см след това плетени трева и прилагане на жартиера, като трева плета по-трудно, отколкото всеки друг прежда.

Provyazyvaem 4 серии на лицевите контури и да започне намаление от 8 линии във всеки ред равномерно. През последните няколко линии могат да бъдат събрани с помощта на игла.  След това плетени ушите и гърба на Общата селскостопанска политика (което е над врата), те са трикотажни заедно. Получавате 50 обръчи от бяла прежда и вратовръзка една гумена лента 2 cm

След средно 12 линии в близост. 19 линии от една страна за премахване на пин.  На другия край 19 вериги продължават да обвързват гумена лента.  Provyazyvaem 2 cm от бяла прежда, а след това заместник в 2 реда на бял 2 реда от прежда трева. Така плета 15 cm след това трябва да се изважда на ръба на ушите, за да ги закръглен. В първия ред свърза с двата края на два кръга заедно през следващите три линии заедно.  След това затворете останалите бр.

След това просто плета второто око.  Зашийте горната и долната част на шапка с уши.  Обвързването кука барове, без да йо всички капачка на ръба на два реда. След това можете да се свържете с чаша трева цвете и да ги шият на ушите с мъниста или перлени копчета.

Ето и шапки с ушите, свързани с една и съща схема, но в различни цветове. Тонове на прежди много трева може да се комбинира в неочаквани цветови комбинации или да изберете тон в тон.  Един от моите четец Ирина Филатова от Рига, плетени шапка за дъщеря си на моя описание и любезно ми изпрати снимка шапка.  Hat се оказа малко по-различен, но много сладък!

Дъщерята на Ирене живее далеч и тя е снимана в тази шапка. Мисля, че читателите ще бъде интересно да видим снимки на шапки и да разберете какво точно се е променило в модел Ирина.  Ето какво пише тя, тя е плетиво шапка: плетене започва с уши жартиера, а след това леко заоблени към тила и капачка. Всички линии, събрани на една игла и плетени на короната, редуващи се жартиери и еластично трико.

В основата е направена. След това вързал кука на ръба на главата и конци трева * *.  Така, в този въплъщение, шапка съвпадат с цялото kroennymi ушите, дори по-удобно от моя. В допълнение, Ирина допълнително украсени с POM-Poms и шапка, направени за ушите низове (в студено е много ценно!)

Благодарение на Ирина за повече идеи и снимки!  Бях много доволен, че някой друг дойде по-удобно в моя опит. Въз основа на материали tvoe-uvlecheniya.ru

капачка, плетени шапки, плетени еластични, йо, плетени схема, йо