за плетене

 

Плетени шапки са много необичайни

Има зимни плетени шапки, които са много необичайни и популярни в същото време женствена. Това е много грациозни и елегантни плетени шапка и плетене на една кука плетене правим космати цилиндри, плета и плетене на една кука корона, връзване за красотата на дъното и плете отделно декор поветица. Трикотажни зимата шапка само с едно много топло, но в същото време го прави всеки притежател.

Трябва 150 г розова прежда (250 m/100g), спиците 4, кука 3 По-скоро плета модел на продълговати линии кожа четат     Повитица трикотажни вратовръзка, така че веригата кука обръчи от въздуха. След това плетени редица от колони с йо, vyvyazyvaya на всеки цикъл с две колони йо. Ако искате да направите поветица закръглен, можете да свържете номер на същия принцип. Dial изчисленият размер на петелки по иглата.

Искате ли да се сдружават някои кожени шапки. Плета модел кожа без намаляване 4 см, а след това започват да намаляват. Махнете всеки provyazyvaya 8 и 9 линии заедно в следните серии на петелки по тях, така че спадът ще е клинове.     Първите шест вериги дръпнете конец.

Зашийте един шев. Сега вратовръзка корона плетене на една кука ЮЦ, vyvyazav петелки по края на кръга на кожа. Долната част на вратовръзка корона арки на три въздушни линии.     Отделно се свързват и шият поветица. Въз основа на материали vyazanie-shapok.net

йо, шапка, кука, йо