за плетене

 

Жените плетени шапки

Плетени шапки на жените, полезни съвети при избора. Трикотажни шапка - това е аксесоар, който е по-скоро необходимост, отколкото един каприз на модата. Суровата руските зими просто не оставят друг избор, и в същото време, така че искате да изглеждате стилно и женствено. Сега модната индустрия ни предлага широк спектър от всички форми и цветове.

Текущи малки и големи шапки, класически, спортни, романтика и, разбира се, закачливи, украсени с кристали, пайети, панделки или други декоративни елементи. Тя може да се усети или реколта обем Плетива барети с надвиснали ръба шапка с голяма големи плетени или без пискюл. От осемдесетте години на мода тръба обратно капачка, която може да се носи като шапка и в същото време.

плета капачка на жените шапкаВсе по-често в света подиуми можете да видите пръст капачка и отглеждане капачка приглушени цветове. От особено значение шапки и дълги коси кожа broadtail. Шапки с наушници, направени от такъв материал, изглежда невероятно стилно и ефективно, както и те са за повечето жени. В преследване на модата, не забравяйте, че капачката трябва не само да съответстват на вашия стил, но и вида на външен вид.

Струва си да се спазват пропорции. Крехко, ниски момичета трябва да избягват големи, обемисти шапки, и малки, плътно прилепнали носи шапка просто противопоказано Закръглени момичета с големи възможности. В този случай, можете да се обърне внимание на големия чифтосване капачка с ревера, но не трябва да се включат, тромави шапки е малко вероятно да играе във ваша полза.

Собствениците на тясно лице с остри черти, подходящи малки шапки, които покриват челото, както и шапки ясни геометрични форми. Широка момичета, с изявени скули, трябва да се обърне внимание на клапи ухо шапки и асиметрични версии на шапки. Но собствениците са овално лице има богат избор на различни модели, ще се съчетае с почти нищо. Въз основа на материали nvmag.ru

Подобни публикации:
  1. схема на плетене, плетене
  2. схема

трикотажни барета, барета, шапка, плетене