за плетене

 

Плета капачка

На шапки и други продукти, когато серията работи в две посоки, ние трябва да стяга последната колона на първата. Плета шапка линияго прави. Hook с примка се въвежда в последната колона на веригата верига, а не на първата колона е свързано и отделиха работа, аз миризма нишка, тя повлече чрез цикъла на низ и линия за установяване schuyusya на куката веднъж (polustolbik).

Кога да започнете плета изпълнява пръстен на веригата, куката се въвежда в първата линия на веригата и изпълнява polustolbik.  Понякога, вместо на една верига на халки, изработени от работния пръстен конец.  За този край на конеца се поставя на показалеца на лявата си ръка обратно на часовниковата стрелка движение, така че имам пръстен. Свободния край на см 2 дълго почива на нишка, която започва да тече от намотка.

Натискане на палеца на лявата си ръка тъкат нишката на ринга въвеждане на кука poddevayut които работят конци и влачена, примка върху себе си, а след това плетени някои вериги вместо на първата колона и колоните, чрез въвеждане на пръстен и кука на края на конец. Когато всички барове са свързани края на конец опънати, пръстенът се свежда до желания размер.

Често модел се състои от отделни части (дантела ОСП), или като на площада на един кръг на цвета (дантела, чанти, шалове и др.)  Compound (Смай-затваряне) мотиви го направят. Първо плета мотив и целия първи низ се прекратява. Vyvyazyvaya втора последния ред на мотив, тя завършва с последния ред от първия мотив.

За да направите това, свързването на колоната, или разделяне на втория цикъл на веригата мотив, куката се отстранява от линия и линия се въвежда в бара или верига от първия мотив от върха надолу.  След poddevayut просто откачи веригата Pro-taskivayut него при верига или цикъл през колоната за себе си и да продължи плетене на линия или на втория ред на колони. Въз основа на материали www.uzelok.in

линия, модел, кука и плетиво