за плетене

 

Плетива pinetok

Плетива pinetok - това е моят най-приятните плетене. Той е бърз, лесен и красив. Можете да доставя удоволствие не само на детето, но себе си дори не знаят кой най-много ще се радвам:) Това е, когато това дете ще започне след няколко години, за да плетени играчки, тогава ще има радост и едно бебе. Е, сега за обувки. Аз съм подготвил избор на обувки, P елегантен, дом за момичета и момчета. Всички модели са описва.

Ако имате нужда да плета (това е страница 126) и първия брилянтен с деликатен белезници. Класическата версия pinetok, които съчетават различни версии на коитус са идеални за специални поводи, защото изглеждат елегантни, но не и претенциозен. Плетене плетене pinetok pinetokс флагелум в центъра е много лесно да съвпадат. Контрастен цвят подчертава своето флагелум добър релеф. с модел нова сантиментална листа свързани с едно малко момиченце.

Pattern допълва назъбен ръб декоративни елементи. Пантофи с ръба на контрастен цвят е идеален за бебета, защото те са лесни за носене. Те са топли и меки, защото на свързаните с размита прежда.     със звезди. страхотен модел за начинаещи плетачи. Можете лесно да управлявате и двете си обувки, както и декоративни мотиви.

Обувки с пискюли изглежда невероятно, се извършва по прост ярки цветове. Те са много лесни за плета, така че модел като новак майстори. със сърца и дантела белезници ще бъде интересно за опитни плетачи.     Вратовръзки на лентата ще ви помогне да малък стрък. Животните са страхотни за ходене си зайчета и плюшени мечета. Свързани еластични маншети и внимателно изпълнена горната страна ще е добре да ги държат на неуморните крака.

Подобни публикации:
  1. плетене шапки, се

ажурна, плетени pinetok, обувки, модел