за плетене

 

Игли за плетене pinetok не е трудно

Смятате ли, или някой ваш познат се появи дете? Разбира се, бъдещата майка и много роднини са се събрали във всичко, което предварително може да се наложи бебето. Древните традиции изискват една бременна жена да не правят нищо, което се отнася до защита на бъдещето бебе от раждането - една загадка, която не може да се планира, и страхът, че нещо може да се обърка, не, не, да нарушен.

Но въпреки това, след раждане, малко липса на капачката, памперси, детски креватчета, колички и руно одеяла.  Налице е част от гардероба на детето, която е абсолютно необходима и която понякога се пренебрегва. То  обувки за новородени. Бебета обувки можете да правите с ръцете си:  игли за плетене или плетене на една кука pinetok - не е трудно.

Представяне  плетени обувки за рождения ден на бебето - какво се прави със собствените си ръце, ще зарадва още повече. Е, за моето бебе обувки вратовръзка е задължително. Можете да експериментирате и можете да използвате готови схема плета pinetok. Така че, какво ще предприемете?  Вие знаете много добре, че бебешката кожа е много деликатна, така че сериозно да се замислят за какво да използвате конец за плетене pinetok.

Тук са предпочитани органични памучни конци.  Те няма да дразни кожата и са приятни на допир. Въпреки това, за студения сезон е съвършен, и такива материали като акрил.  Тази нишка, макар и синтетични, но мека и топла.  Разбира се, вашите обувки е да се украсяват, като украса трябва да се използват материали като сатенена панделка в, декоративни шнурове или ленти, самостоятелно тъкани дантели и т.н.

Някои препоръчват използването на различни мъниста, пайети и кристали. Да, тези декоративни елементи. Разбира се, украсяват обувки за бебето, но дали те ще бъдат безопасни? Няма ли една ситуация, когато бебето е контузен за пайети или мъниста сълза? По наше мнение, не заслужава такъв риск. Особено бродерия, плетиво и декоративна украса бебе обувки не по-зле.  Е, как да плета обувки? Кажи на много достъпни и в детайли.

Урок "  Обувки за начинаещи "- на вашето внимание.  Игли за плетене pinetok изискват 5 малки трикотаж брой игли 3 и 50 грама прежда.   Вид в спиците на 40 линии, както и от тяхното затваряне в пръстена, разделени в четири спици. Следваща vyvyazyvayte дъвка, докато няма да бъде обвързана от 7 см схема "K1, погрешно."

Ние получихме част от pinetok, презрамки глезена да е бебе.  На следващо място, горната част на стъпалото vyvyazhem ни pinetok. За да стане това, за да преместите игла номер 1 има четири вериги с игла номер 2 (на игла номер 1 се превърна 14 цикли), останалите 26 трябва да бъде отложено, оставяйки на игли. Сега provyazyvaem 18 редове на лицето вериги са само на 14 линии, които са наши номер 1 на игла.

Сега е време да се формират голяма част от обувки.  За да направите това, можете да напишете от двете страни, от които само във връзка с горната част на крака обувки с 10 линии и да се свързвате да работи до момента ние напуснахме линия от пускането им на игли, както следва: на игла номер 1-14 линии (пръст), спиците на номер 2 и номер 4 - до 16 линии (страничната част) на игла номер 3-14 линии (петата). На спици само за 60 линии. Това е последвано от един кръг плета 9 реда.

A ред номер 10 в плета заедно първите две и последните два кръга на първия и третия игли (предната и задна част).  Сега имаме следната картина: 12 петелки по игла номер 1 (пръст), 16 петелки по игла номер 2 (в ляво), 12 петелки по игла номер 3 (петата) и 16 линии на игла номер 4 (отдясно). По време заделени всички линии, след това само 12 линии на игла номер 1 (пръст) и provyazyvaya тях, се стъпалата.

Важно е в края на всеки ред от последния цикъл на крак provyazyvat заедно със следващия цикъл на броя на висящите, е получена от ляво и дясно. В резултат на това provyazhete по този начин всички части верига страна. Сега остава само да затворят цикъла и чорап линия петата и шият ръбове.  Плетива pinetok кука - някои се забавляват.

От  Игли за плетене pinetok тя се различава по това, че плетене на една кука позволява включването на всички декоративни техники.  Обувки са получени изключително умни.  Между другото, можете да започнете pinetok творчеството си, но може да бъде, така да се каже, първата стъпка.  Така че, трябва да кука, чийто размер ще зависи от това, което сте направили конец.

Тънката нишка памук трябва да бъде по-малка кука и акрил или вълна - малко повече.  Нашите два цвята плетени обувки са толкова определи какъв цвят е основен и допълнителен. Можете да изберете един деликатен розово и бяло, синьо и бяло, оранжево и бяло - всичко зависи от вашия вкус, но основният цвят трябва да бъде по-тъмен.  Нека започнем с плетене на една кука плетене pinetok крак vyvyazyvaniya.

За да направите това, основният цвят се асоциира верига от 10 въздушни линии и около овална vyvyazhem 8 cm дълги, което представлява около 5-6 реда по веригата.  Сега, когато в подножието е готов, умствено марка на последния ред на овала и две редици от provyazyvaem polustolbikami без йо. След това продължете да плета друг cm 2-2,5 подкожно, така vyvyazyvaya страна "стените" на крак pinetok. Сега разделят крак на пръсти и пета.

Sock provyazyvaem колони с йо, така че повърхността на палеца е успоредна на крака.  След петите vyvyazali, петата колони vyvyazyvaem с йо. Когато петата е готов vyvyazyvaem кръгла част, поставяне на глезена дете.  Друга причина за декорация, ние можем да го свързват с конци с друг цвят, може да е завързана и се намира в различни части на плетени pinetok. Въз основа на материали от ф-ла-la.ru

схема за плетене, плетене на една кука обувки, плетене на една кука pinetok, плетене на една кука