за плетене

 

Игли за плетене pinetok

За да Плетива pinetok ще ви трябва: • 80 см широка сатенена панделка 11 мм.  Eraser.  Алтернативно, k2, сърмени конци две.  Предната повърхност.

За лице - Серия линия отпред, сърмени конци редове - сърмени конци линия, поредица от кръгли плета на лицето.  Жартиера.  Лице и сърмени конци редове - лицето панта.  Описание на работата.  Тема цвят Confetti цвят набиране 32 (36) линии и да ги разпространи на четири игли чорапогащи.

За да заредите бъдещето pinetok свързват шест кръгли серия в жартиера бод.  След това плета бод отпред, в средата на петата - в началото на кръгла серия.  В разгара на върховете на 6 см за извършване на поредица от кръгли дупки с каишка да тегли (т.е. * плета 2 бр по фронта, 1 йо, представител от *).  На всички вратовръзка контури за 1 кръгови лицевата серия, след това плетени на лицето 8 (9) контур на иглата първият и втория контур W спици.

След това равенство за най-добрите само за тези 10 (12) панти жартиера пряка и обратна серия, общо последните 5 (6) контури на втората игла и първите 5 (6) контури трети спици, а другата линия земя под угар.  В 4 (5) см отгоре започва плетене на всички контури кръгови редове на жартиера бод, а в началото на кръгла серия сега е в предната част на 10 (12) линия отпред.

В първата серия с кръгло плетене на една говори за първият 10 (12) на върха на линия, втора игла vyvyazat 10 (12) бр от кантиране и ги връзвам на следните отсрочени шест линии, само на 16 (18) линии, по отношение на трети за говори да плета на петата следващите 10 (12) да се фокусира върху говори за 4-ти да се обвърже останалите шест линии и кантиране vyvyazat от 10 (12) линии, с 16 (18) бр.  В 9 (11) с кръгло редове на вериги за извършване на изваждане на 1-ви и 3-ти игли.

За да направите това, първите две линии в тел плета (премахване на първа линия, тъй като лицето, лицето и я простря върху отстранения линия) и плете последните два кръга по предната част.  Тези повтарящи се изваждане 3 (4) пъти всеки от които на втора кръгла ред.  2 линии остават на първо и трето игли.  Линк има редица кръгли сърмени конци, а след това се прехвърля в контур на първи и трети игли на 2-ри и 4-ти игла.

Останалите 18 (20) контури пъти и бод плета бод.  Сгънете панделка сатен на половина, отрежете краищата на нея косо, да се простират по отношение на множество дупки и вратовръзка лък.  Това изглежда е, обувки готов!  Материали, взети от списание "Сабрина", № 6, 2007 г., «Бебе". Въз основа на материали klubochek.net

Плетива, обувки, плетиво pinetok, йо