за плетене

 

Чорапогащи плетене обувки

Hosiery игли 3 (5 спици), памук или вълна  Dial в две спици 40 линии, ги затворят в пръстен, за да раздава на 4 игли (10 бр на всеки един от спици). Плета 7 cm еластична K1: 1izn в кръг, около 22 реда. Работа на игла за плетене да се движат още 4 линии с игли 2, получи 14 линии, останалите 26 трябва да бъде отложено, или така и ги остави на три игли, или да ги прехвърляте на други кръгли игли (и линия) или ПИН Плетива.

На 14 предни панти бод плета 18 реда.  На горната част на крака.  Резултат от двете страни на новата свързани топ обувки на 10 бримки и пуснати в експлоатация останалите линии, да ги разпределят на игли, както следва: а говори в първите 14 линии (пръст), втория и четвъртия на 16 линии (страничната част), на трето едно говори 14 линии (петата). В общо 60 линии.

Плета 9 редове жартиера вискозен в кръг (редуване на редове и редовете на сърмени конци линии отпред). Най-накрая, на десета поредна provyazyvaem заедно първите две и последните два кръга на първия и третия игли (предната и задна част).  Останете: 12 бр на спиците (пръст), 16 бр на две спици (вляво), 12 бр на 3 спици (петата) и 16 линии в четири спици (отдясно). А общо 56 линии.

Временно otlozhitvse вериги, вериги от 12 средната част (пръст) и ги плета от ходилото.  Плета бод отпред, в края на всеки ред от последния цикъл на крак provyazyvaem заедно със следващия цикъл на броя на висящите, е получена от ляво и дясно. Когато всички линии са плетени страничните части, затворете верига и пета линия чорап, шият на ръба на трикотажни бод.

В горната част на кръгови гумени ленти могат да се прегъват навън, и в долната част, където завършва дъвка, плъзнете кръг тънък tesemochku или панделка.  Второ обувки отговарят на един и същи начин. Въз основа на материали www.babyblog.ru

Подобни публикации:
  1. Деца трикотажни е под

контур, обувки, дрехи, плетене, игла за плетене