за плетене

 

Плетене на една кука плетене pinetok

Ще е необходимо: една кука № 1,6, мъниста за бижута в два цвята, завърши розетка на лента, лента за резби на глезена обувки плетене Описание За използване схема, по-долу. ВНИМАНИЕ! В зависимост от състава на преждата броя на колоните в плета може да варира.     Основният цвят на набиране низ от 10 въздушни линии наоколо, за да се свържете с размер, равен на дължината на стъпалото (в проба от 8 см, 5-6 реда по веригата).

Марки за финалната серия на овала на това сега е необходимо да плета още два реда: 1-ви ред плета polustolbikami не йо не на увеличение, а на втората серия твърде polustolbikami без йо от последния ред на овални, но се обърна към предходната polustolbikami около 90 градуса (което е плета в различна стена на овалната линия на последната серия). След това на плета, без да увеличава 2-2.5 cm SC. Плетене плетене на една кука ажурна pinetokВземете метрова стена pinetok.

В резултат стека на психично разделят на две - предна и задна част. Предната част на стъпалото годни барове с йо в две или три реда (в зависимост от конци), тя трябва да бъде успоредна на крака. Това означава, че ние трябва да вратовръзка полу-овални колони в йо по стените на крака, но от краищата към центъра.

Така че, ние започваме да плета подкожно в средата на метрова стена по контура на овала до средата на стената на крака, като не забравяме да закръгляване (преден план обувки) да направя изваждане, съответстващи poluovalu. Включете плетиво и плета в обратна посока на следващия ред, и не забравяйте да го направите изваждане.

Когато полу-овални е достигнал желания размер, трябва да се шие или вратовръзка със свързващи ленти погрешно барове страна с йо последната серия, която свързва с първата stolobik с най-новите, а вторият с предпоследния и т.н. За красота, един от серията могат да бъдат пред дантела provyazyvat, редуващи се с колоните на йо и въздушни линии.

Петата на крака stolbikamis годни йо в четири реда. По стените на тока във всяка колона с petlyuprovyazat йо, както и за свързване на предната част на крак, плетени на две колони с йо от всяка крайност в поредица от колона с йо лапа, свързващ колона да сложи край на серията. Следваща ред плета-актуална информация, provyazyvaya барове с електрически вериги в странно йо на предишния ред, и между тях provyazyvat въздух цикъл.

На следващия ред плета колони с йо във всяка линия на предходния ред. В четвъртия ред, обвързване план до края на разбирателство: SC, пропуснете 2 бр, 5 колони с йо в една линия, две линии са пропуснати.

Украса. Основният цвят на контурите на редица ажурна петата vyvyazat разбирателство яка със следното: колона с йо, пропуснете две линии, една линия в още пет колони с две йо редуват една линия въздуха, два кръга са пропуснати. Контраст тема вратовръзка яка ЮЦ, provyazyvaya между всички колони с едно йо подкожно под линия на предходния ред (виж графиката за тръби). За яка около подножието на контрастен конец плета всеки свързване бар (плета около овална), плетени 5 SC.     Зашийте по стегнато контрастиращи мъниста, полу-овални перли красят предната част на стъпалото, шият розетки, изработени от плат, или самостоятелно, свързани цвете в средата на полу-овал на предната част на стъпалото. Чрез поредица от деликатни петата плъзнете лента, която ще вратовръзка обувки (на проби не са представени) на материали www.crocheting.ru

йо, деликатен, кука, йо, обувки, схемата