за плетене

 

Плета обувки е удоволствие

Раждането на едно дете - една от най-важните събития в живота на жените. Тъй като това е свързано и мечти и надежди. Така че ако искате в първите дни от живота за него (или нея), че е просто най-добрите! Един от поредица от много проблеми първия обувки за вашето бебе - е лесно решен.

Плета обувки - с удоволствие! Работете бързо и много интересно: Искам да безкрайно да експериментирате с цветове, модели и дизайн, бродерия, шнурове, връзки и т.н. Вземете малки останки от мек цвят на всички вата прежди от средната дебелина или специални смесени, предназначени за новородени и за работа. За разлика от плетени чорапи, обувки за опростената схема.

Това се дължи на малкия им размер. В този случай е по-добре да не се разчита на точността на изчисленията и често primerkn. Вид в спиците на 33 линии (16 см), което съответства на обема мярка крак в глезена, и плета в жартиера образец 14 реда (3 см). След това отидете в чорап плета и вратовръзка още 4-6 реда.

Сега разделят плетене на три плоски. Ако има остатък, го добавите към средата. В редица лични плета първите 11 линии (право странично), след това 11 обръчи от средната част. Включете плетене плетени сърмени конци страна и линия по средата. За удобство в течение дясната и лявата страна части за отстраняване на щифтове. Обърнете лице работа.

Започвайки от следващия ред в средата на цикъла само. Дължина на части - От разстояние до основата на малкия пръст глезените (около 5 см). Vyvyazyvanie "мъжец" завърши сърмени конци страна. На лицевата страна и от центъра към дясната страна на пантите от кантиране вериги "тръстика" вид на всеки метал ръба на една панта.

Плетива ред на обратната страна и плете дясната страна на цикъла, като ги предварително reshoot с щифтове на иглата. Следните лица. някои плета в следния ред: - от дясната страна панта. части - панти, наети от кантиране "език" - цикъла на кантиране "тръстика" - пълна серия provyazyvaya линия отляво. част от предварително reshoot ги с игли на иглата. Във всички линии.

Отиди на жартиера модел 06.08 и плете редове. Във всяка една от следните четири лица. серия отнеме един от четирите раздела в началото и в края на серията и два кръга на "език". Ако броят на среди цикли. на нечетните, централната provyazyvayte и съседните му два кръга заедно. Ако дори, в центъра, двойно-плетени на две линии заедно. Работата следващия сърмени конци, тя dovyazav до средата. След това нишката oborvite.

Open линия бод от центъра плета бод "линия на веригата." Останалата част от плата шият вертикален шев. По същия начин, направете втори обувки. Въз основа на материали VSE-sama.ru

Подобни публикации:
  1. кука

схема, облекло, обувки, модел