за плетене

 

Обувки вълнени чорапи вместо това

Обувки - това е обувки с меки подметки за малки деца. Обувки направени повече за декоративни цели, за да стоплят малкото краката, се прибера вкъщи за разходка в количка и ги възхищавам. Обувки могат да бъдат напълно използвани в мястото на вълнени чорапи. В допълнение, те да спомогнат за завършване на образа на сладко малко деца за "излизане" или на снимката. Тъй като те са толкова различни, красиви, прекрасни.

Плетива pinetok от игли: Бебешки обувки и чорапи плета, че е прав - само за две игли. Брой контури определят обем на пробата и краката около глезените. Жартиера плета няколко реда.     Техният брой трябва да бъде достатъчно, за да pagolenki - това е интервала от началото на петата до глезена. След това броят на половината линия и марка (например, цветни конци) център, странно линия.

Равенство и още жартиера трудно, но във всеки ред, за да направи две йо: един преди и един след централната линия. Тази част от чорап е разстоянието от подножието да се вдигне на големите пръсти.     Броят на редовете, определя, като се прилагат директно в подножието на плетене. Сега, плетени 6 реда в Санкт-во без добавяне на контури.

Когато плосък платно .- предната част на чорап. продължи жартиера вискозен, намаляване на броя на 4 до цикъла, един в началото плетене, друг в края на пистата и една в предната част на централната линия, и след него. Така че. изваждане, плетени 8 реда. На последния ред, за да затворите по никакъв начин. Плат прегъне на две: тя ще повтори профила краката.     След това се присъедини kettelnym шев (задника) и долната страна.

Ако на първия брой е бил набран в тесни или фута висок лифт, а след това шият страна не трябва да изтече. Тези чорапи са привлечени не само лесно да плета. Ако те protrutsya, дъното може да се отреже, страничен шев и nadvyazat разтварят отново. И ако ви шият долната част от кожа или платно, са годни за размера на стъпалата, резултатът е чехли.

Те могат да разкрасявам за тъкане на трикотаж нишката на ярък цвят. (.. Член на базата на сайта http:// avemeri С Ru) Материали: вълна или доста от памучна прежда.     ОПИСАНИЕ НА РАБОТА Първо трябва да се свърже с подметки pinetok. Равенство низ от 12 въздушни линия, а след това чл. б / N на третия цикъл от началото на веригата.

Равенство на веригата от двете страни на чл. w / O четири пъти, като към два кръга от всяка страна на крак - от палеца и петата - първи до 3 супени лъжици и след това до 2 супени лъжици.. Чрез свързване на единствената промяна в нишки на друг основен цвят и асоциирани изкуство. б / N двата кръга страна, provyazyvaya всеки елемент. примка станция. на дъното. Имайте предвид, че добре е да не плета в една спирала - в този случай не предоставят друг uvetom стане доста.

Всеки ред е по-добре да завършим първи polustolbikom линия предходния ред и следващия старт ред с един цикъл въздух за повдигане.     Плета два реда страна, сгънете по протежение на обувки, и определи линия, от която да започнете vyvyazyvat чорап: измерен от централната линия на осем линия на дясно и ляво и otmettekraynie линия с конци с друг цвят.

Стречинг конец, с подчертано линия, вратовръзка 8 на чл. с йо, Представяне на куката в течение на всяка секунда железопътен транспорт. Вместо на вълнени чорапи, обувки плетене pinetokНа следващия ред плета 4 супени лъжици. S / N след всяко друго изкуство. предходния ред. В чорап се прави. За укрепване на петите, издърпайте конеца отстрани и плета по петите 6 супени лъжици. б / n.

Сега можете да отидете на ботуши. Равенство неговото изкуство. S / N на всяка станция. предишната серия, серия от polustolbikom покритие, и на следващата серия започва две въздушни линии за повдигане. Изпълни като 4 реда. Sapozhok завършена.

Равенство него един от броя на чл. w / O нишката на контрастен цвят и обвързване на ръба на зъби: те образуват верига от 3 Air раздел прави разлика между чл. б / n. Направете дантела обувки за свиване: верига от вериги 40-50 вратовръзка semistable. В края на дантела да пискюли и цветя. Да се ​​оказаха цветя на последния цикъл на дантела, направете 4 венчелистчета - верига от пет въздушни линии.

Може да се свързват по различен начин: стъпалата vyvyazat на верига от 15 нататък, си вратовръзка ви. w / O 5 пъти. Добави, както в първия модел. Чрез свързване на единствения ограничавам три реда на чл. б / n. След това равенство друга част на същото овални, които ще служат както на лък и обувки език. Сложете го на страна и ви вратовръзка. w / N, prodevaya кука едновременно в страна линия и обувки ключалката.     Нишката е по-добре да вземе контрастен цвят.

Същата тема и ще продължи да плета себе си обувки - серия от чл. б / N и серия на чл. S / n. Промяна на конец. Равенство още 4 редове ви. S / N, на последния ред плета контрастен цвят конец. Равенство всички первази следващия век. б / N и последната серия - зъби. Равенство на низ, поставете я, вратовръзка. Материалът http:// lel.khv.ru

Обувки, куки, плетене pinetok, йо