за плетене

 

Как да вратовръзка обувки плетене на една кука?

Вие сте в очакване на бебето и вече мисли за зестрата на детето? Разбира се искам да се свързват по нещо за бъдещето на вашето бебе? Или някой от приятелите си в очакване на допълнение към семейството и си мисля за подарък? Обувки - една много хубава дреха за новороденото.

Плетива pinetok не отнема много време, но ще донесе много приятни моменти, тъй като обувки, жилетки и плъзгачи са хубави символи на бъдещето бебе.     Как да вратовръзка обувки плетене на една кука? Плетене бебе pinetok костюм вълна, памук и акрил. На вълнена прежда може да сте алергични, в който случай Плетива топъл pinetok добре да се използва акрил за деца.

За да сплоти тези pinetok аз бях на смесена прежда: 50/50 памук и акрил. Прежди: Hook: 2.5     Видове контури: въздух цикъл, колона с йо, ЮЦ, свързващ колона, 2 колона с йо, сплотени. За най-малките (0-3 месеца), дължината на крака 9, виж описание на длъжността: Плета в две теми.

Започнете плетене с подметка. За да направите това, трябва да изберете една верига от 13 самолета линия на линия и 3 силови въздух. След това на пети от началото на цикъла на длъжността верига връзка с йо. 1-ви ред: панта в двата края на веригата (предната и задна част) се свързват с 5 колони с йо.

2 серии: във всяка от 5-външния контур (предната и задна част), за да се свържете с 2 бара с йо.     3-ти ред: Във всеки от 8-външния контур (предната и задна част), за да се свържете с 2 бара с йо. Важно: подметки не са плетени на една спирала! Всяка серия е пълна свързваща линия, а на следващата серия да започне с 3 въздух лифт панти.

В следващата серия на прехода от подножието на страната - се плетене от хоризонтално към вертикално и засилва периметър база.     Плета един ред подкожно и допълнения, като изземването не е бил в течение база, както и хвърляне на колона на предишния ред (на куката се вписва от грешната страна от дясно на ляво, хвърляне на колона на предишния ред, вдигна конец и се дърпа отвътре навън, provyazyvaetsya SC).

Следваща два реда на колона с йо без добавяне на контури. Как да вратовръзка обувки плетене на една кука? Плетиваобувки сгънете наполовина по дължина и да намерят центъра на петите. Ляво и дясно от центъра пръст да отложи до 15 линии и внимание конец. 1-ви ред: 3 въздух контур лифт, 4 крак с йо, 10 пъти 2 колона с йо сплотени, 5 колони с йо. За да направите на задната стена на цикъла.     Разширяване на плетене.

2 серии 3 въздух лифт линия, 4 крак с йо, 5 пъти 2 колона с йо сплотени, 5 колони с йо. Разширяване на плетене. 3-ти ред: 3 въздух лифт линия, 4 крак с йо, 5 йо с барове плета заедно (един връх), 5 колони с йо. Сгънете лявата и дясната страна на пръсти и от грешната страна на външната линия 5, останалите не са затворени, обединени свързания с барове.

Разширяване на конец от грешната страна и започнете плетене обувки на върха на средния пръст.     3 въздух лифт линия и след това около бара с йо. В прехода от пръст отстрани на плетени обувки 2 колони с йо заедно (един връх). Как да вратовръзка обувки плетене на една кука? ПлетиваЗатваряне на броя на свързващите линии. Разширяване и продължи плетене в схемата. Равенство единствено и петите обувки на периметъра на бяла прежда * 3 въздух линия, линия за връзка 2 *.

Линк към украсяват цвете обувки петите. Сгънете пръстен на нишки. 1-ви ред: плета в средата на пръстен 6 SC. Издърпайте пръстен, дърпа неработен края на конец. След това плета в една спирала. 2-ри ред: плета във всяка колона с 2 SC. 3-ти ред: * 8 въздуха линия, захващане на свързване линия "на предната стена на обхвата на четири серии: бяла прежда * 10 на въздуха линия, линия за връзка * Capture на задната стена на кръга.

Зашийте цвете до средата обувки петите.     Бяла прежда вратовръзка дантела за връзване обувки 100-110 самолета панти. Поставете в обувки и вратовръзка лък. За декорация можете да използвате pinetok дантела, сатенени панделки, цветя на сатенени панделки, дантели, плетени цветя, и т.н.

Препоръки за прежда плета pinetok може да се намери тук: обувки Плетене на една кука "Violet" обувки плетене "Sneakers" обувки спици " ; ми цвете "Внимание! Ако сте харесали нашия модел и pinetok на неговото описание вързани към себе си, и сега искат да покажат своята работа - можете да изпратите снимка pinetok в verenea-master@mail.ru. Ние ще публикуваме снимки от вашата работа по описание на този модел.

Вас от това е желателно накратко - какво е вашето име (първо име или псевдоним), от кой град, какви материали се използват, и като работа напредна (или са били лесно трудност), коментари и предложения. Чакащи за вашата работа! Обичаш работата си, Свердловск регион. "Ние очакваме едно момче. Трикотажни обувки за описание на "Sweet хризантема".

Ние използвахме бебе прежда, 100% акрил. Трикотажни в две линии, както в описанието, се оказа по-голям, 12см. Това е първият ми кука работа. Основното нещо, което е подробно.

Оказа се, добре. "Елена Белгород. "Link обувки за вашето описание, на конци, използвани" Pehorka "серия - памук за деца, 100% памук. Благодарим Ви за много подробни описания, работи много бързо и лесно! Обувки ще дам на приятелката си, чието малко момиченце скоро ще се роди! "Нина Ижевск. описанието. Hook 3, 100% акрил Бебета прежда. Въз основа на материали www.korolevstvo-masterov.ru

обувки, цвете, плетене на една кука pinetok, обувки плетене, плетене на една кука