за плетене

 

Плетива пуловери

Джърси верига

Джърси дължина от 75 см и 124 cm дебелина изисква 1 000 грама на прежди, ципове (68 см) и спици № 6.  Плетива пуловери, извършвани от няколко модела. Еластични трикотажни пуловери, както следва: 1-ва серия на заместник линии и k2 2 - сърмени конци.  2-ри ред и 4 - на лицето на лицето линия над плета, и сърмени конци - съответно през сърмени конци.

Трета серия трябва да се привърже, както следва: вратовръзка измества наляво k2 линия, а след това сърмени конци два provyazyvayut линия, k2.  След този модел се повтаря с 3-4 реда, и т.н.  Извършване плетиво пуловери, оребряване на протектора да плета, както следва: k2 заместник вериги и 4 сърмени конци.  Отпред - плета лицето вериги Wrong - сърмени конци.

И на грешен палта да плета - сърмени конци бр на предната страна и отпред - на погрешната страна.  Отиди директно към Джърси. Плетива якета започне от гърба: наберете 100 линии и 7 cm плета еластична. След тази фланелка отива оребряване на протектора. В първия ред трябва да се добавят равномерно четири цикли.

Когато плета 72 cm, за да създаде линия на устата трябва да бъдат затворени в средата на 32-цикли. След това все още е необходимо да се почисти по линия на два пъти всеки от които на втория ред. И всички останали на линия близо до когато продуктът достига височина от 75 cm  Left пуловери шелф годни, както следва: първо трябва да наберете 56 линии, и плета същия модел, като на гърба.

Когато плета 69 cm, изрязани във форма на ред в затворите линия 18 в лявото поле. И след това затворете цикъла по 4 пъти във всяка от втория ред.  Точно като гърба, раменете трябва да връзвам на височина от 75 cm  Правото яке шелф е огледален образ на лявата, така си и плете.

Ръкав трикотажни пуловери по следния начин: тя е необходима за свързване на раменете, а след това наляво и правото да получи 70 линии и 28 cm плета оребряване на протектора. Във всеки ред 14, по краищата на линия на линия 7 пъти намали до там е 56 линии.  Последната стъпка Джърси - се строи. Първо трябва да свържете линия, след това през деколте, за да наберете 96 линии, 6 см и височина на вратовръзка гума висока яка.

След това зашити страна шевове, ръкави и вмъква цип. Въз основа на материали www.herwish.ru

Подобни публикации:
  1. Rib плета, йо, се

трикотажни пуловери, модел, линия, игла за плетене