за плетене

 

Плетене на една кука цветя Плетене на една кука

Плетене на една кука цветя Crochet Hook

В желанието си да украсят къщата растения посетен от всеки. Защо не направите дома си пълни с весели летни цветове, цветове, които не избледняват в историята? Нека да видим как можем да "зелени" вътрешното си с плета цветове. Малко ярки прежди, кука, игли, ножици, мъниста - и материал за създаване на "вечни" цветове вече е там.

Първо, въоръжени с кука, плетени няколко цветя и ги украсяват с мъниста и перли (цветова схема и стил, избрани в съответствие с украсата на къщата). След това, когато въвели достатъчно плетени цветя, мисля, чрез най-добрия начин да се създаде антураж лятото. Плетене на една кука цветя може да се използва в среда по различни начини, за да излезе с решения, следвайки собствената си вкус. До лятото всеки иска нещо ново.

Желателно е също така да се актуализира може да се извършва бързо и евтино. Тук е много проста версия на проект за елементи за него да се плетене на една кука. На първо място, това е цветя. Made на прост плетени цветя красят технология възглавници, завеси, покривки за легло и дори обувки.

Както знаете, с цвят може да промени настроението ми да се коригира формата на стаята, се провали, и така нататък, и една малка подробност разлика може да оживи ежедневието декор. Дизайн години трябва да е различно маса лесно, можете дори да се каже, че с лека ръка. И разбира се, през лятото без цветя г. немислимо! Плетени цветя зашити по ръбовете на салфетки, донесе най-различни акценти.

И през зимата, тези принадлежности ще бъде напомнено за пикници и празнични събирания в вечери.

игли, куки за плетене