за плетене

 

Създаване на плетени цветя цветя поляна

В днешната статия - кратка история на цветето областта на плетени цветя. Свързване на цветя не е толкова трудно - че ние вече видяхме един пример. За да започнете да се измисли техните цветове, достатъчно да знаете няколко трика, които могат да бъдат използвани в експерименти за плетене цветя. Схемите не предложи, като Всички тези цветя са свързани импровизация, без диаграми - цветен friform. Няма нищо сложно тук. Ние приемаме всичко, което има на свое разположение: на снимката прежда, цвят от памук, бамбук, вискоза, лен, или можете да използвате вълна - за плетене на една кука.

създания цвете областта на плетени цветя йоЦветя от дебела вълнена прежда ще бъде много по-масивна от памук, но те са много по-лесно да се учи. Маргаритки, забравете-ми маргаритки и други цветя са плетени като вида на цвете бази в средата на кръг, който се добавя към желания от вас цвят. Листа просто трикотажни верига - въздушни линии, които свързват arcuate всеки 6,7 цикли. Отличен украса за джоба или шапка, нали?

За камбани, лилии, кокичета и т.н. искате да асоциирате много малки камбани. Как да направите това по-подробно в специален майстор-клас Pro. Само трябва много малки камбани. Се свързва с веригата стволови линия на въздуха и листата са плетени пръти с йо. от камбаните, можете да направите бижута да се носят на врата си и вратовръзка, а не от мъниста, или за една шапка, или дори директно върху косата.

Листа, както и в случай на Лоуч, трикотажни директно в процеса на свързване цветя и стъбла. За pions, теменужки и макове, използвани puchochki рана теми, които са приложени към равнината на цветя seredinke основа. Оказва се, по-голямата част буйни цвете. Краищата на нишката може да се отреже - то е божур, или да напуснат.

Повече информация за създаването на такива цветя - през следващата година. Един пример на трикотажни готови декорации с цветя. Ако продуктът позволява на цветя можете да шият или лепило и могат да бъдат подвижни цветя - на малък bulavochkah. Въз основа на материали cmapywka.ru

йо, плетене на една кука, цвете, плетене на една кука, плетене на една кука, йо