за плетене

 

Основните елементи на една кука

Основните елементи на плетене на една кука йо

Основните елементи на плетене на една кука - е линия на въздуха, НС и стил с йо. Други елементи - техните производни. Плетене модели се състоят от различни комбинации от линии и въздушни колони. в дясната си ръка като молив или химикалка. Показалеца леко наклонена напред и е на куката.

Край на конци от плетеница хвърлен чрез показалеца на лявата си ръка към нея и натискане на палеца и средния пръст. Низ да мине топката между дланта и пръстите. Нишката на бобината работи. По време на плетене трябва да държат линии на куката, така че те не се простират и получил същата дължина. А веригата на въздуха цикли. За формирането на първа линия на куката завийте наляво и въведете брада под заплахата на собствените си.

На кука с резба около конец своя страна обратно на часовниковата стрелка линия се формира на куката. Тази линия задръжте палеца и средния пръст на мястото, където тя усукване. Завийте наляво брада кука, вземете и се простират на конци в една линия, която е на куката (фиг. 04a). Палецът отнема и провеждане на края на конец, затегнете възела. За формирането на втора линия Air (фиг.

04B) е въведена с кука и конец, тя улавяне, преминал през цикъл, който е на куката. Основните елементи на плетене на една кука плетене на една кукаА много от въздушните линии образуват верига на въздуха линия, която служи на първоначалния брой на почти всички продукти (фиг. 05). По време на плетене плат на горния ръб ще образуват верига от линии, които се инжектира под куката.

На всяка линия на разграничение - половината контур, разположен от външната страна на плата, и - половината от веригата, разположен от вътрешната страна на платното. От това, при около половин цикъл (или за цялата верига) се дава на куката зависи картина плетене. И още една концепция. - Това nakidyvanie конец на куката, след като вече има една линия. Всеки йо provyazyvaniya след цикъл.

На куката може да направи няколко йо за колони на различни височини. Един йо колона удължава на една линия, две - 2 контур и др Polustolbik или свързване колона. Той provyazyvaetsya в края на поредицата, с плета в кръг, или ако искате да преместите в началото на серията.

Куката е въведена в течение на верига или цикъл на предишния ред, вземете на работа прежда и участък в същото време през цикъла на веригата или контур на предишния ред и на цикъла на куката (фиг. 06). Ик. Куката е въведена в течение на веригата е заловен от работната прежда чрез верига и дръпна веригата. На една кука формира два кръга.

Основните елементи на плетене на една кука плетене моделиОтново вземете работа прежда и е преминал през две линии на кука (фиг. 07). Стил с йо. Да йо кука, кука инжектира в линия на веригата, вземете и се простират на преждата чрез верига от веригата. Панти и йо, са на куката, така provyazyvayut. Хвърляне работен конец за куката, той участък чрез верига и йо (фиг. 08a). След това, любопитни работните прежда, тя участък чрез две линии на кука (фиг.

08b). Втората колона плета следващата итерация на веригата. Колона с 2 йо. Направете една след друга две на кука йо и се инжектира в течение на веригата, вземете работа прежда и е преминал през този цикъл. Eagle Eye има 2 линии и две йо.

Техните provyazyvayut начин: като работен тема плетене на една кука, я простря чрез верига и първото йо, отново улови работа конци и е преминал през цикъл, а втората йо, за последен път и вземи нишка преминава през останалите 2 линии (фиг. 09) . Стил с 3 или по-йо. Извършване колона с 3 или по-йо, йо направи необходимия брой, както и всички линии са на куката за 2 provyazyvayut заедно в няколко етапа. Lush колона.

Линк две или повече колони с йо в една линия на предишния ред, но не ги изпълни до края, като всяка колона на куката през цикъл. След това направете йо и плете всички тях е на куката на цикъла. Друг въплъщение: измъкне от примка няколко линии (обикновено 3-6) на около височината на колоната с йо. След това вземете работа прежда и плетени всички заедно удължени линии, с изключение на последната.

В края на йо плета тази последна линия, както и предишната. (Фиг. 10). Pico. Използва се като украса на ръба и във вътрешността на трикотаж. 4.3 Provyazyvayut въздух линия и след това инжектира кука към ВВС първата в линия или последната колона и плете SC.

плетене на една кука, йо, модели, плетене, плетене на една кука кука, йо