за плетене

 

Започвате с избор на куки за плетене

Crochet куки са изработени от метал, пластмаса, дърво и кост. Те са избрани от дебелината на преждата. Плетива вълна и продукти, направени от дебела прежда използвате по-гъст куки. Тънки метални куки плета мрежести леки продукти.

Като общо правило, на куката трябва да бъде 1.6-2 пъти по-дебела от кожата. Но понякога, за да получите модел дантела и вземете тънка нишка им обвързване с дебела кука. Кука за правилното избор зависи до голяма степен от качеството на плетене. Ето защо, преди начало Възглавници, плетени на малка проба, за да сте сигурни, че правилно избрани на куката. Когато приключите с плетене, внимателно премахнете всички краища на теми от грешната страна и ги закрепете там.

Производство на памучни прежди могат да се гладят през влажна кърпа. Вие започвате от избора на куки за плетене на една кука за плетенеПроизводство на вълнена прежда otparivayut чрез леко влажна кърпа, едва докосва желязо, но те са разходите близо над повърхността на влажна кърпа. След това извадете влажна кърпа и оставете продукта на масата за известно време да изсъхне напълно. Така otparivayut части на продукта.

Разклонена продукти в ставите леко otutyuzhivayut и чрез влажна кърпа. Така че много продукти не желязо (шапки, шалове, мрежести и здраво). Завършени възли измити и изсушени, разстила върху парче от материал върху плоска повърхност. В основата плетене на една кука се подкожно и йо. Въздухът линия. Плетива е началото, като образува верига, и се отнася за всички модели плетене.

Polustolbik. Той се използва за плетене на ръба на продукта, за да я гладка и стегната, и при свързване на форми. Плета това: налагане на една кука в течение на предходната ред или втора линия, след като кука верига вземете работа конец и го разтегнете директно чрез верига от (верига) и линия, разположена на куката (фиг. ляво).

Sc. Въведете една кука в течение на предходната ред или верига (ако втори контур, без да броим петелки по кука), хванете и дръпнете линия конец. На една кука формира два кръга. Отново, вземете един конец и го разтегнете чрез две линии, лежаща на куката.

Стил с йо. Смятате г. на кука, въведете кука в течение на предходната ред или верига (ако трета линия от куката, без да броим петелки по кука), вземете една нишка и дръпнете линия до ниво линия, разположена на куката.     Създадена на куката три линии (една линия, йо, линия). След това вземете един конец и участък над първите 2 Нетли на куката (линия и йо), ние отново улавяне конец и го разтегнете през последните две линии на куката.

Колона с две йо. Направете две йо куката, куката се въвежда в течение на предходната ред (или четвъртата линия на веригата), вземете един конец и се простират на линия. На една кука формира четири цикли. Вземете конец и участък от 2, първа линия, разположена на куката, вземете нишката отново да го участък през следващите две линии zva кука, отново улови низ и се простират на низ през последните две линии на куката.

От затворен пръстен на въздуха цикли. Броят на затворени прикрепен към пръстена.     Polukolechko на въздушни линии. Техният брой е поставена polukolechke. Стрелката показва посоката и да започнете плетене. * - Звездичката разпредели по-голямата част на модела (фиг. разбирателство). Те имат предвид, че затворниците са комбинация от линии трябва да се повтаря цялата серия. Материалите homefamily.rin.ru

Плетива, ажурна, плетене на една кука, плетене на една кука, кука