за плетене

 

За да се развие техниката на плетене на една кука

Всичко, което трябва да развият технология, това е една кука и добро настроение. Същността на плетене на една кука е, че имате, преди да плета на следващия цикъл на конци хвърля кука и прежда участък чрез други вериги или линия, и по този начин да получат нови абонатни линии. Преди да разгледаме основните видове вериги, които се използват в плетене, помислете как да се запази конец и куката. Основният елемент на куката на главата му.

В горната част на главата и малко по-тесен заточени. Това е необходимо, за да се свържете лесно в цикъла. По времето, когато сте увити около куката с конеца през линия друга серия, нишката е твърдо в задълбочаването на главата и не е празен. За да плетене на една кука не е отвлечено от постоянно изпадане на конци, и други малки неща, които трябва да изберат една кука.

Това беше обсъдено подробно в статията. Методът на провеждане на куката: ние се куката в дясната си ръка като писалка, дръжте го между палеца и показалеца си, почиващ върху възглавница на средния пръст, главата на куката своя страна сами по себе си до върха на главата гледа нас. Когато кука плетене пързалки свободно на средния пръст. Така че куката е в наши ръце, са оставени да се подготви преди да се наложи да вземе правилно плетиво прежда в лявата си ръка.

Методът на провеждане на тема: нишката на бобината пуснати на показалеца на лявата си страна, преминавайки под средния пръст, пръстен, а по малкия пръст.     В края на конец, който се намира на показалеца, дръжте палеца. Малкият пръст по-плътно притиснати към дланта, той улавя нишка, която регулира напрежението по време на плетене. Сега сте готови да се потопите в света и тук същото. Въз основа на материали mirnitok.ru

Подобни публикации:
  1. плетене

плетене на една кука, йо, кука, йо, плетене на една кука, линия