за плетене

 

Характеристики кука

Той отдавна се опитва да декорирате дома си, да разнообразят начина на живот, хората са се опитвали да използват най-простите материали на комбинация от прости форми и непретенциозен с модели, постигнати с голямо умение. Ръчно плетиво първоначално се появи като само утилитарни необходимост, по-късно се превърна в една форма на изкуство.

Кой и кога изобретил първия цикъл, никой не знае, но отдавна е известно, че съм се родил този прекрасен линия дълго преди нашата ера. В Египет, една от гробниците открити детски трикотажни чехъл, археолозите са открили, че повече от четири хиляди години.  И в началото на нашата ера плетене техники и принципи са били на много високо ниво.

Интересното е, че първо плетиво е от мъжки пол професия, и мъжете  се бори с конкуренцията на жените от специални споразумения. През 1612, Прага chulochniki заяви, че под страх от глоби, няма да работи на една жена! Едва по-късно, когато плетене стана широко разпространени, те се сгодиха в предимно от жени. И все пак мъжете не са загубили интерес в плетене.

През 1946 г., националните американската конкуренция на плетене на една кука човек спечели и награда - Златната кука - връчено лично Estee Lauder.  Днес това изкуство продължава да се развива, обогатен с нови мотиви, композиция техники и съвременни материали.  Ръчно плетиво сравнява благоприятно с други видове бродерия. Особено атрактивен е, че източник на материал - прежди - може да се използва няколко пъти, без много загуби.

Ръчно плетиво може да произвежда уникални, уникален модел.  Характеристики куки за да позволи различни декоративни елементи като дантела, одеала, дрехи, играчки, бижута. Всъщност, сега е много трудно да си представим нашия гардероб без фанелка. Възли са удобни и издръжливи, практически и елегантен, в топла и уютна.

Ръчно плетиво ни дава възможност да изразят своята индивидуалност, заченати на изображението, като изберете текстурата и цвета на прежда, тя тъче, дизайн и стил на продуктите. Въз основа на материали moikompas.ru

Подобни публикации:
  1. капачка
  2. описание на плетене, плетене на една кука схема

    ръчно плетиво, плетене на една кука, плетене на една кука кука, модел