за плетене

 

Плетене модели плетене на една кука направени

Плетене модели, направи кука, съставени от различни комбинации на линия и колони. Пробите Плетива Препоръчваме ви да кука на мазнини, се използва средната дебелина на нишката на светли тонове. Плетене модели плетене на една кука модел правиОт тънката нишка плетене трудно, примки и барове ще бъде недобре гледани.  Кука в дясната си ръка като молив или химикалка.  Индекс пръст няколко простира напред и е на куката (фиг.

1). Ръцете трябва да се да се движат свободно, лактите - няма подкрепа.  Край теми на бобината се изхвърлят чрез показалеца на лявата си ръка, за да му и притисна палеца си. Низ да мине топката между дланта и останалите пръсти на лявата си ръка. Неговата напрежение коригираната средна и безименен пръст.  Тема на антената се нарича работа.  Веригата база се състои от въздух цикли.

За формирането на първата линия на веригата постави работа нишка, която минава от бобината на първата става на показалеца на лявата си ръка (напускане на края на 3-4 см свободно висящи), подкрепа на конеца от плетеница от палеца, обобщавайки една кука под него и да го превърне заедно с поредица от 360 ° обратно на часовниковата стрелка.  Преминаване теми, образувани в резултат на този обрат, отслаби малко, да нишка хвърли кука движение "от само себе си", улавяне на главата куки работа прежда и го прокарам през резултат линия . трябва да се разграничават: хвърли тренировка низ кука - едно устройство, използвано за provyazyvaniya никакви продукти. За тази  вземете работа прежда движение "към себе си." Въз основа на материали www.uzelok.in

Подобни публикации:
  1. обувки, дантелен

кука, плетене на една кука модели, модел, цикъл