за плетене

 

Основи на плетене на една кука

Основни плетене на една кука йоУрок 1. Основи на плетене на една кука плетене трябва да донесе само полза за хората. Затова помнете няколко правила: 1. Седнете, облегнат на стола си. Това състояние на тялото оптимално за плетене уроци 2. Една топка или чиле на конци винаги трябва да бъде в ляво. С цел да се предотврати потегли, сложете го в буркан или кутия. 3. Равенство не лъже!

Това е много вредно за очите. 4. Не плета за часове без прекъсване. 5. Правете всичко без да бързат, така че движенията са еднакви и гладка. 6. Не плета при слаба светлина. Светлината трябва да попадат в ляво.

7. НАСТОЯВА се научат да не светлина тънък конец, кука на правилния размер (резба трябва да бъде равна на кука е в най-тънката си точка, в главата). На светлата нишки ще бъде по-удобно да се разгледа на цикъла и да разберат на плета. Урок Вземете края на конеца и я сложи на лявата си показалец. Вземете една кука в дясната си ръка, тъй като държи молив.

Палеца и показалеца трябва да лежи в равнинната част на куката, за който то съществува. Ръководителят на кука не трябва да изглежда вертикално надолу, но за да бъде леко под ъгъл към вас. Плетене на една кука винаги започва с една верига на AIR LOOP (съкратено - VI). Те - на базата на извършената работа. Направете линия на конци, главата на куката да вдигнеш тема от дъното и го издърпайте в цикъл.

Затегнете първоначалната линия, така че тя е твърдо на куката, но че тя може лесно да стигнете до следващата. Основни плетене на една кука плетене на една кукаРазмерът на първа линия ще се определи размерът на всички последващи цикли. Сега се върни да вземете кука конец и го издърпайте в основната линия. Сега плета първата линия на веригата.

Що се отнася до верига цикъл Tie, ги извадете с еднаква дължина, и се уверете, че веригата се получава гладка и красива. Когато плетене TA кука вериги, която е на куката, не се брои. В общия брой цикли не е част от модела, и се счита, че води до една линия, чрез която на следващия участък. Нека погледнем на въздушни линии на веригата.

Всеки цикъл се състои от три части конец, и ако по веригата да се върти в хоризонтално положение, тъй като е в бъдеще и ще се проведе в плетене, ще видите, че една част от нишка е по-долу, един на върха, а трети зад гърба си. Тази трета част на темата е продължение на долната част на предишния цикъл и се връща. В основата на плетене на една кука са подкожно (SC) и стил с йо (PRS).

Той те е, че в комбинация с въздухоплавателни средства с панти (ОСП) дава възможност за големи модели mnogobrazie. Плетене на една кука е обикновено или редове (напред и назад), или в кръг (кръг, овал, квадрат, и др.) Ние започваме да плета редове в посоки напред и назад, с най-простите, без колони йо. Вземете верига в ръката си така, че да лежи в дланта хоризонтално.

Влезте в главата на куката в третата линия на веригата от куката, цикъл на куката не се брои. Тип кука в горната част на цикъла. Вземете конец и го издърпайте в течение на веригата. Eagle Eye е създадена два кръга. За пореден път, вземете конец и го издърпайте през два кръга. Вече имате първата подкожно (SC).

Въведете koyuchok в следващия ви и плете по същия начин, втората колона, а след това на следващия, и така нататък до края. Сега са на първия ред на СК. В последната колона е по-добре да се обвърже за най-новата тема в последния цикъл, тъй като са "възел", след края ще изглеждат гладки и чисти. Основни плетене на една кука плетене на една кукаЗа да се поддържа голям брой въздушни линии са винаги прави.

Броят им зависи от това колко високи колони са извършени. В нашия случай, когато бяхме задължителен подкожно, в продължение на няколко високо се нуждаят от една антена линия. Понякога става дума за последното, но в някои описания на първия си разговор. Тя е за повдигане, спомагателна функция. Така че един цикъл въздух.

Включете плетене като включите страници в книгата. Сега отиваме да вплете в обратната посока. Въведете една кука в първата верига, така че куката е и горната и долната част на цикъла. Catch тема плетене на една кука и го издърпайте в цикъл. Вие отново се обърна към koyuchke два кръга.

Отново вземете кука низ и го издърпайте през два кръга. Продължете до края. За стандартни вериги SC кука е поставена под две линии на цикъла, но по-късно ще ви покажа някои впечатляващи ефекти може да се постигне чрез въвеждане на куката точно под дъното, или малко под горната тема. Основни плетене на една кука кукаЗа да тренирате и да запази умения, така че съветвам да плета парче на ширина и височина.

Е, ако ще ви бъде много скучно, си представете, че плета нещо полезно, като гъба да мие чинии, или шал за кукли. Най-важното - да се постигне автоматичност при изпълнение на колони, плавни движения, и rovnenkie цикли. Не се обезкуражавайте, ако в началото изглежда като криви или грозен. Трябва да се научиш! В следващия урок ще ви покажа как да направите колони с йо.Въз основа на материали www.myjane.ru

йо, плетене на една кука, кука, плетене на една кука, йо