за плетене

 

Куки плетене

куки Плетива е направен от различни материали:. стомана, дърво, пластмаса, кост предпочитат да използват светлината и добре полиран куки куки се различават по брой (дълбочина определя размера на работната част на куката.) Конвенционалните кука дължина 12-15 см. по-малко от броя на куките. , по-тънките на преждата да се привърже

Плетива Плетене на една кука кукиИма и специални куки за тунизийски плетене на една кука Дължината му е 20 -.. 40 см, цялата пръчка трябва да бъде гладка и плоски (без подуване). Понякога, за удобство, а не на един дълъг прът се използва найлоново въже. Дългият куки също се отличават с номера.

препоръчва след работа кука подсушете вълнена или ленена кърпа и да я съхранява на сухо на сайта за плетене може да бъде използвано прежда:. вълна, коприна, памук и други кърпа, направи кука, малко опъната Формата се постига чрез добавяне на компоненти и намаляване на цикъл, увеличаване или намаляване на плътността на плета (разликата в диаметър. куки и реда).

Причината или на първоначалния брой на всеки продукт, е поредица от въздушни линии. Това не е част от един модел от редове и се означават като нулевата линия. За да не верига теглене на трикотаж, трябва да се работи по-свободно. Стартиране на изпълнението на 1-ви ред на модел, vyvyazyvayut няколко вериги за повдигане на въздух, който замени първият стълб на новата серия.

Фигура тъкан се състои от еднакви повтарящи се елементи., че те са разположени симетрично в началото и в края на серията, е необходимо provyazyvat допълнителни колони и цикли. Броят на тези линии са дадени в описанието на всеки модел Plate (крайни) на цикъла в тази цифра не се включват. схема да се чете от дъното нагоре.

Обикновено нечетните редове се четат от дясно на ляво, и дори - от ляво на дясно В други случаи, плетиво показаната посока със стрелки Често, когато плетене на една кука продукти не цялата кърпа и индивидуални мотиви, които след това се свързват едно към друго Като общо правило, задължителен мотив като се започва от центъра и... извършва в кръг.

Присъединяване мотиви могат да бъдат най-сетне ред vyvyazyvanii, поставяне на мотив за обвързани по-горе, или всички мотиви плета отделно и съчетават в края на една кука или игла и конец. Материалите www.knitting.needle работа. ЖП

Плетене, плетене на една кука, кука плетене на една кука