за плетене

 

Плетене модели

Помислете плетене модели за пример вериги плета прост модел Шахматна дъска: Дори в редиците на                 съответстват на образа, т.е. Плетене плетене моделинад лицето - лицето над сърмени конци                 - Сърмени конци.  Условен                 Ключът към схемата: Как                 Плановете, изготвени верига модел се състои от модели, както и плетене направи.  Поредицата е написана от дъното нагоре.

За правото на схема на броя на нечетните редове - това е                 лице работа. От лявата страна на веригата от броя на                 дори серия - това грешната страна на работа.  Non-нарежда също показват, че една и съща страна е                 началото на серията.  Най-често схемата записва само с нечетни номера редове, означаващ                 на лицевата страна на модела.

Тя грешната страна на модела е трикотажни                 рисунка или сърмени конци цикли.  Всеки модел е група от линии, с повторение на която се формира                 този модел.  Брой на линии в тази група се нарича хармония                 модела. В схемите за моделите на разбирателство, подчертани от две вертикални линии                 или две стрелки в долната част.

Когато плетене на цикъла трябва да се повтори                 хармония.  Още                   Моделът вериги трябва да бъдат поставени симетрично върху платното, т.е. поглед                     по същия начин от краищата на платното.  За тази схема за модел с един                     едната или двете страни на хармония на модела, има допълнителни                     на цикъла. Тези линии, когато плетене не се повтаря, като хармония.

Те са                     съвпадат само веднъж в ред преди или след хармония.   Материал     любезното съдействие на Ирина Фелдман, Dashevskaya. Въз основа на материали от клуб-rukodelie.com

модел, верига диаграма, плетене