за плетене

 

В чудния свят на една кука

Въз основа на различни видове линии, които, от своя страна, са извлечени от три основни вида:  въздух линия  колона, без йо и колона с йо . Така че се пресичат линии, копчета и други варианти на елементите, които съчетават, за да доведе до  плетене на една кука модели.  Но за да се овладеят техники за плетене, както и с вериги, по принцип, достатъчно, за да научите как да изпълнявате основните модели. Различни  включват средно от пет до седем от тези модели.

Най-вероятно ще бъде в състояние да ги научите, ако могат да четат и разбират схема.  Диаграми показват как да плета трябва да се направи, каква линия, и в какъв ред трябва да се появи. В някои случаи, модели плетене на една кука може да мине без такива схеми.  Например, това е възможно, ако броят им е само една версия на колоната, и няма нужда да показват своите различни комбинации.

Най-често срещаните модели плетене на една кука кука е определен елемент от цялостната картина, която по-късно може да се повтори толкова пъти, колкото една аналогия. Тази серия е част от  разбирателство, и  покажем как да се създаде хармония.  Всички разбирателство съдържа определен брой цикли от веригата, който се нарича множество.

На диаграма, ако е необходимо, посочват множество разбирателство, както и от броя повторения въздух, който в комбинация с колони и създаване на модели плетене на една кука кръста.  Когато развиете уменията си и да избере по-сложни модели, се препоръчва да се спре на тези от тях, освен при наличието на схеми и някои снимки на трикотажни по тази схема разбирателство.

Това ще ви позволи да изберете точно моделите на кръст плетиво, което ще бъде от интерес за вас и полезни в бъдеще.  Най-често, описание на модела е както следва.  Първо са описани от първия ред, а след това втората и така нататък.  Процедурата е отразена в диаграмите в поредица от данни редове на плетене.

Всяка серия започва с една от примките:  повдигане или завъртане.  Както казахме, схемата обикновено показват само едно разбирателство, което е ограничено със звездички. Това е да се възпроизведе разбирателство трябва да се повтаря, че част от схемата, която се намира между звездите.  Ако ви се наложи да извършите серия, след това тази част на схемата се прилага, което се намира зад звездичка, която описва разбирателство.

Ключови модели позволяват пуловери. В зависимост от куката излъчват различни модели за по-кратко и за дълго куката. За кратко кука от най-популярните модели са  плътен модел  Шахматна дъска 3 * 3,  дълги вериги,  двуцветен модел (просто шахматна дъска) и др.  Научете се да тези модели ще ви отведе в прекрасния свят на една кука. Въз основа на материали от дама-lady.ru

модели на плетене, плетене на една кука, плетене на една кука, плетене