за плетене

 

Красива ажурна модел

Красива модел плетене на една кука ажурнаКрасива ажурна модел от списание плетене плетене на една кука плетени шалове, шалове, шал, и може би ще ви вдъхнови плетене на една красива рокля или sundress. Този модел се различава от необичаен метод на provyazyvaniya под арки SC, образувайки триизмерна хребети. За да се получи тънък ясен модел подходящ прежда мерсеризиран памук с лек блясък.

Започнете плетене с набор от оковите на въздушни линии има предвид, че разбирателство модел в ширина състои от 12 цикли. В разгара на хармония на модела се състои от два реда. По този начин, придобивайки веригата желаната дължина плета на първия ред: * arochka 12 vozd.petel, направете st.b / N в първия контур и вързани си arochki 16-ти век. б / N, формирайки по-голямата част руло, а след това плетени arochku от 13 vozd.petel и закрепете своето изкуство w / O след 12 кръга на първоначалната верига, повторете от * до края на веригата.

Във втория ред на ролките да Stud, получени от схема. След втората серия, отидете на върха на барове, свързващи ажурна топчета и продължи плетене на модела с повторение на серията първо. Въз основа на материали domihobby.ruКрасива ажурна модел плетене на една кука

ажурна, плетене на една кука, плетене на една кука, плетене