за плетене

 

Bulk цветя плетене на една кука

СЕМИНАР плетени цветя с красиви къдрави венчелистчета са направени на същия принцип на плетене. Различни модели provyazyvaniya листенца като резултат направи свой собствен начин красиво цвете. Схемата на плетене започва с цвят база данни vyvyazyvaniya на цветето и всички за един и същ.

За пример, помислете за едно цвете, с деликатни венчелистчета: Да започнем плетене на цвете тип верига от 6 въздух цикъл, и го затвори в пръстен свързващ колона. Bulk кука плетене на една кука цветяСлед това в пръстен плета модел плетене на една кука цвете на 16 или 18 колони с йо.     След това започват да плета гръбнакът на едно цвете в кръг променлив вериги на въздушни линии и барове с йо.

Първо, набиране на необходимия брой линии нарастване, което съответства на височината на колоните с provyazyvaemyh йо. След * плета въздушни линии веригата на схемата и стил плета необходимия брой йо чрез въвеждане на една кука чрез верига от предишния ред, след това повторете от *. Така че на базата на цвете е готова да започне си vyvyazyvat венчелистчета: 1-во т. брой w / O обвързване на веригата и след нея със стил йо.

Следваща, завъртете работа и вързани по схемата венчелистче 2-ри и 3-ти до и насам-натам. След приключване на третата серия определят венчелистче плета свързване колона на следващия цикъл на първоначалния пръстен, за да се влача не е настръхнала. Следваща плета 4-ти ред и 5 окончателен, декоративни железопътен, въздушен и променлив верига съединител.

Пълна декоративни тръби на мястото на следващата верига, от грешната страна свързване колони, отидете в горната част на веригата и да започне vyvyazyvat следващото листче.     Така плета всички венчелистчета от избрания режим. Ако завършите последния ред на венчелистчетата тапицерия върху него, отидете в началото на следващата верига, свързваща provyazyvaya колони чрез въвеждане кука в задната половина контур от вътрешната страна. Въз основа на материали www.liveinternet.ru

цвете схема на плетене, куки, деликатен, йо