за плетене

 

А изборът на модели свързани с плетене

Този раздел съдържа набор от модели, свързани с спици.Но преди да започнете да плета модел, ако започнете шивачка, проверете същата, както когато плетене обикновено се използва за декорация плетене отдолу продукт, ленти скрепителни елементи, ръкави, деколте, декоративни елементи. Дъвка може да действа като основен модел в трикотажни продукт.

Писалки са прости, състоящ се само на лицето и сърмени конци вериги и сложни елементи с дантела плетене или "плюе". Това е най-прост дизайн в изпълнение. Те са изградени върху комбинацията от лицето и сърмени конци бр. Понякога допълнени от затворен-йо, издължени линии, "копчета" и т.н. В основата на тези модели са ажурни, които са получени чрез открити йо.

Йо, като правило, те правят "върху моите собствени", и сърмени конци конец ред provyazyvayut вискозен на гърба. Селекция от свързаните модели на спици йомодели, въз основа на Крис-кръстосани линии - ". Spit" Плетива "плитки" един от най-често използваните методи за плетене в съвременната мода. Плат на прежди, направени коси, оказва се, много ясно.

Когато плетене "плитки" повишената консумация на прежда, така че винаги трябва да се вземат под внимание тази функция и да отнеме повече прежда, ако ще да връзвам на продукта "плитки". Моделите на "плитки" се използват като продукти за крайна обработка, както и за извършване на основния плат.     В един и същ продукт може да се използва няколко типа на "плитки" в комбинация с други модели, например с ажурна модел.

Себе си "плюе" може да се състои от различен брой линии и provyazyvatsya не само пред ви. "Spit" на две линии може да бъде изпълнена в предната част и от грешната страна на продукта. А "плюе", състояща се от повече от два кръга са обикновено се извършва само на лицевата страна. Ако "гайтани" участва и отпред и сърмени конци линии, след това те разменят местата с условието, че лицето на горната повърхност лежи цикли.

Ако "Spit" 1x1, можете да го направите без допълнителни спици.     Ако "Spit" е трикотажни от по-голям брой линии, ще са необходими допълнителни ръка, както и за по-сложни "Braid" - две допълнителни игли, които може да бъде много кратко, но дебелината на х трябва да съответства на основните спици. Комбинираната модели. Са смес от няколко вида на плетене: ". Шиш" ажурна, лицето линии, сърмени конци,

Само наръчник плетене дава възможност за използването на такива комбинации. Те са най-трудни за изпълнение, така че да се следят на всяка техника на плетене.     Продукти, произведени с комбинирани модели, получени с красив и елегантен. Те са лесни за стил, както и цялото внимание пада върху картинката плетене. Въз основа на материали от www.club-rukodelie.com

плетени, йо, плетене, деликатен, йо, модел