за плетене

 

Ажурна модели плетене

Ажурна модели са комбинация от йо и provyazyvaniem няколко линии заедно (дантелени модели, елегантен трикотаж). Множество еднакви повторение provyazyvaniya няколко линии заедно и образуват отделни мотиви йо.  Йо, трябва да изберете правилната работа игла конец, който се намира на показалеца на лявата си ръка, горния десен ъгъл, движението говори "с него."

Води до йо provyazyvanii следващия цикъл да държи дясната си показалец. Ажурна модели плетиво моделОт другата страна на йо винаги provyazyvaem като с непочистени шевове линия.  Четене схема за части vyvyazyvaniya, украсена с деликатни модели, използването на специални схеми, за които четенето не е трудно, тъй като те обикновено са допълнени с подробни описания на символите, използвани в схемата на икони.

За да прочетете всички схеми трябва да се забравя, че ако след йо трябва да се изправят линия, йо се направи в посока напред, работната тема е от дясната страна спици на задната седалка. Ако след йо трябва Wrong линия, йо се отпред назад, така че нишката е на прав един говори в посока напред.

Условно иконите, използвани в схемата проста: те формират дава представа в петелките, обединени, както и местоположението на йо йо или по отношение на тези цикли.  За да прочетете първата схема е по-удобно да прочетете подробно описание на иконите с конвенционалните схема. Празни клетки в схемата не са важни и са с илюстративна цел.

Преди vyvyazyvaniya контролна проба, трябва да чета редовете на преброяването верига не само от дясно на ляво, а от ляво на дясно. Ажурна модели плетиво дантелаЗа да извършите ажурна модели за преброяване схеми са обикновено само на лицето серия, сърмени конци редове в цикъл често съвпадат с модела плат - сърмени конци.  Промени vyvyazyvaniya сърмени конци редове са посочени поотделно, в непосредствена близост до броене верига.

Всеки отпред и сърмени конци ред започва и завършва кант бод. Edge линии в диаграмите на ажурна модели често не са изброени. Въз основа на материали myknitting.narod.ru

Подобни публикации:
  1. Трикотажни Облечи

деликатен, йо, йо, веригата модел