за плетене

 

Пробите мрежести коитус

Пробите мрежести кучила се състоят от прости комбинации от допълнения отворен цикъл. Нови линии са оформени с nakidyvaniya тема на иглата, йо provyazyvanie създава ефект на прозрачни, въздушни картини.  Вашият избор на прежда е пряко да се отрази на външния вид на дантела плетене.

A силни, еластични влакна, тъкат структура направят повече релеф, мека прежда или конци, за да направи модела купчина форма неясни. Пробите мрежести Stud йоМного фина вълна или памучна прежда трикотажни обикновено достатъчно голям, за спици.  В най-простия селекция ажурна всяко добавяне се извършва до нея намалява, като по този начин броя повторения на всеки ред остава непроменен.

С други селекция се извършват добавяне и намаляване на различни места от една серия, но ще видите, че те правят много лесно, тъй като общият брой на линии в един ред не се променя. Някои красиви екземпляри намаляване и допълнение се извършват в различни редове, което прави трудно да разчитат на линия, но тя създава изискани модели.  Как да йо.

Хвърли конец върху иглата, така че да лежи в същата посока, както останалите.  След издърпване provyazyvaniya това в следващия ред дупка, но ако усукана протегляне, дупката ще бъдат затворени.  Когато една линия в предната част на плета сърмени конци йо, нишката е в предната част на работа, готови да се хвърлят на повърхността.

За формирането на вериги между предните йо издърпайте прежда напред да сърмени конци плета линия, хвърли в нея през спиците и пред плета следващата ви.  Издърпайте конеца напред като плетене сърмени конци линии, хвърли в нея отново и издърпайте иглата напред за изпълнението на сърмени конци цикли.  Как да извършите няколко йо.  В моделите се отвори за техните образователни нужди, или повече от един йо в същото време.

Повече йо може да бъде намалена в следващия ред, следователно, ще бъде добавена една линия. Може да се привърже всички йо, и в този случай ще бъдат добавени няколко линии.  Издърпайте конеца назад и хвърля с него на иглата. След това отново я издърпайте напред и заговори отново да се хвърлят в, направете необходимия брой йо.

Pattern гребени и фенове.  Това е древен шотландски модел ажурна, има много варианти, една обща черта от които е отделен групиране и намаляване на редица допълнения за създаване модел, наподобяващи отворен фен на пера, птици, вълни или черупка клапани.  Старият модел шал вариант известен екземпляр от шотландски плетени дантели, много проста и симетрични.  Pattern деликатен стълбище.

A гладък плат с единна структура, почти деформирани, въпреки подчертано отворена структура.  Bird око модел.  Непрекъснат модел на деликатни двойни отвори създаване на проба с необичайна консистенция.  Pattern лале.

Много красиви мотиви могат да се извършват с ажурна контури, че чинч малко облекчение. Въз основа на материали blogs.mk.ru

йо, плетене, йо, дантелен, модел