за плетене

 

Модели трикотаж

Плетене на една кука или спици дълго привлече craftswomen. Това е невъзможно да си представим точния брой на опции тъче, които могат да бъдат получени при използване на само няколко вида цикли.

Модели плетени платове могат да бъдат гладки или текстурирани, съдържат плоски или тръбни части да повторите точна геометрия на математиката polyhedra или разпространението странни форма, създавайки по този начин всеки, който иска възможност да се създаде само с помощта на конец или прежда и игли или кука свой собствен уникален модела. На нашия сайт има голямо разнообразие на модели плетене на една кука и спици. Ще се научите как да се създаде деликатен плат, мрежа, разнообразие от геометрични и свободно чертежи, проектни варианти за зимни пуловери, светлина върхове през лятото и дори бански костюми.

Възможно ли е, че нашите препоръки ще бъдат полезни за вас, когато се създаде уникален модел на вечерна рокля, плетиво топло пуловери любим човек или меки unitard за вашето бебе. отворите тайната на безтегловност дантела може да стане украшение на всякакъв отличителен рокля, изискан детайл от интериора или един прекрасен подарък. Научете повече за себе си с полезни знания, ние можем да начинаещи, така и за опитни шивачка, която отдавна е роден елемент. Надяваме се, че нашите подробно описание, подробни инструкции и ясни диаграми за вас свят на плетене удобно, лесно и много приятно занимание! Въз основа на материали www.uzelok.ru

Подобни публикации:
  1. капачка

плетене модели, бански, плетене на една кука, плетене на една кука