за плетене

 

Плетива manishkavorotnichok

Плетене на една кука, плетене, плетене на една кука схема - нагръдник-яка (плетене)  Дики-плетени яка, можете да двустранен вискозен, че е такава, че отпред и обратната страна е един и същи модел. Преди да започнете да плета предницата на ризата, вратовръзка модел и пребройте колко линии трябва да изберете да започнете плетене (виж стр. 6). Плета жартиера разклатен.

Първа линия в началото на всяка серия на стреля от лявата игла за право, а не provyazyvaya. Последният цикъл на всеки ред плета бод сърмени конци. Изчисляване на вериги правят по яка.  Например, на 1 см - 2 цикъла. Дължина на яка 45 cm Така че, 45X2 ще бъде 90 цикли. Dial (svobodno!) 90 линии и плета в ивица жартиерите ви на 10-12 см След това затворете линия на централната част на предницата на ризата - 30 бр.

За да направите това, плетени от началото на серия от линии 30, следващите 30 линии и близо останалите бр dovyazhite до края. След това продължете да плета от едната страна на ризата-отпред модел.  Чрез свързване на едната страна, в непосредствена близост на цикъла. След тази втора страна на плета предницата на ризата, както и първата. Шият роклята риза-отпред, обръщане на ръба на стена в центъра.

Сгънете капаци на страни и ги връзвам в предната част на работа, започвайки от долната част на левия ревер, на гърба и долния ръб на правото ревера.  Декориране на броя на ризата-отпред плета колони Плетене на една кука, без йо нишки с различен цвят (виж фигурата). Равенство ъглите на колоната, без яка 3 йо в централната линия на ъгъла. За рокля с дълги ръкави могат да бъдат свързани с маншет.

За да направите това, измерете обиколката на ръкавите на китката и вратовръзка двете направления, дължината на окръжността равни оръжия, а ширината-яка риза-отпред.  Равенство маншет плетене на една кука конец на друг цвят. Въз основа на материали nitkami.ru

схема за плетене, плетене, йо, плетене на една кука, плетене на една кука, йо