за плетене

 

Плета риза предната част на дрехата

Дики е част от облеклото е зашит или закрепени към гърдите мъжки или женски ризи Рокли. Дики често се шие и плете малки деца, които все още не знаят как точно се.  Можете да се свържете спиците на ризата преден панел с ръцете си и по приложените към описание. Това, което е лесно за начинаещи. Подробно описание на схемата ще замени плетене предницата на ризата. За плетене 100 150 гр shirtfronts изисква средната дебелина на вълна, 8 бутона или цип 20 см. дължина.

Първият модел жартиера или букле.  Вторият модел дъвка 2: 2.  Букле: 1-ви ред пред един цикъл, цикъл на с непочистени шевове, така че до края;  2-ра серия на лицето плетени сърмени конци линии; третата серия, тъй като първият,  и т.н.

Ние печат четен брой линии, което съответства на 16 см и плета модел първо, добавяне на една линия в края на всеки ред на ширина 34 cm след 12 cm свързан пряко, без печалба, средната линия на 4 cm на преносими спомагателни игла и от двете страни на лявата линия продължи да плета всяка страна поотделно.

В средата на двете страни на цикъла намалява първи понижава до 3 линия два пъти, след което 2 бр два пъти и с два до три пъти на цикъл (през цялото време проверка на модела). След това плетени 3 cm директно, без удръжки.  В същото време започват удръжки за наклон раменете. Това се прави, както следва: разделете на оставащия брой цикли на игла 5, и пет приеми дърпа всяка от страните.

На гърба плета риза-отпред, точно както преди, само на шията на правене на много по-малко.  Когато приключите с плетиво, шев шият правото рамото, след това ние събираме всички петелки по капачето на иглата, включително и тези вериги, които остават в подкрепа на спици, и свързани с еластична лента ширина от 8.12 cm 02:02  Последният завърши серия, които не са внимателни, за да затегнете линия.

От ляво рамо зашит цип или плетени обвързването на цялата shirtfronts региона, и за негова лявото рамо vyvyazyvaem осем вериги за бутоните.  Описание на игли за плетене, взети от риза, пред безплатно допълнение към списание за работник, през 1958 година.  Ако ви хареса тази статия и прочетете целия сайт, да се абонират да получават съобщения от последните записи по пощата! Абонирате за блог, ще получите най-новите мнения от allforfamily.ru по-бързо.

Просто въведете във вашия абонамент форма електронна поща: Въз основа на материали allforfamily.ru

за плетене, плетене на една кука схеми, описание на плетене дрехи