за плетене

 

Дики от букле прежда

Дики съответстват на 2 части и зашити.  Dial 30 бр на игли 7 букле прежди и плетени 2 реда жартиерите ви. След това плета бод на предната височина 22 см.  В близост до раменете на три линии от всяка страна и това ще се измерва с яка. Плета 16 cm висока яка 2x2 ребро.  Затваряне на цикъла безплатно.  Вържи втората част, ние можем да обратно в две парчета и шият на бутони.

В долната част на предницата на ризата и вратовръзка на куката подкожно, а не сключването на договори.  Това плета долната риза предната част на ъгъл.  Размерът на ризата-фронтове, 50 см ширина на раменете. и 30 см от гледна точка на крайния продукт.  200 грама тъмно лилав прежда и игли за плетене 9.  Започнете от ъгъла. Dial 4 петелки по спици 9 и се свързват с диаграма.  Легенда на площад с кръст - сърмени конци в лицето на работа  кръг на площада - един плета отпред, йо, един фронт в един и същи цикъл.

Хоризонтална линия - 3 линии сърмени конци сплотени.  Когато работата достигне 22 см, 12 за затваряне на централната линия.  капачка на 2 бр 2 пъти. Когато работата достига 30 см от центъра към раменете и ширина от 50 см при раменете, затворите всички линии.

Обратно е годен, както и, но на височина от 28 cm в близост до врата 20 цикли.  Зашийте двете части и на ръба на устата да се съберат 48 вериги, плетени  2 реда на жартиера бод, добавете линии до 52 линии и далечни плета Rib 3x3 кръг на височина 12-14 см е много близо веригата безплатно. Въз основа на материали club.osinka.ru

линия, йо, йо, рокля, говори