за плетене

 

Плета цветя

С една кука и малка сума на конци е много лесно да се създават цветя, които никога не избледнява. В тази статия ще опиша някои основни правила и съвети, както и да предоставят примери за плетене, да Ви улесним в плетене на различни видове цветя.  С една кука и малка сума на конци е много лесно да се създаде цветя, които никога не избледнява.

В тази статия ще опиша някои основни правила и съвети, както и да предоставят примери за плетене, да Ви улесним в плетене на различни видове цветя.  За vyvyazyvaniya цветя обикновено се използват памучни конци. Темата е по-добре да се вземат по-трудно да се направи венчелистчета форма.  Естествено теми трябва да бъдат достатъчно тънки. В прежди могат да се добавят или от вискозна лурекс да даде блясък цвят.

За цветовете са много добри баланси на различни теми, които са плетачи събират в огромно количество.  Hook изберете най-деликатните, венчелистчетата, че е гъста структура и запази формата си.  Цветя може да се придържаме към нещо.  Най-доброто от всичко, което ще smotretsyaP върху живите растения, които все още не са в разцвет.

Можете да ги залепите на стъблата на изкуствени цветя, от които трябва да бъдат изтрити, изкуствени цветни пъпки и спретнато придават свързани.  Също така, плетени цветя ще бъдат много по-добре да държи форма, ако те се третират с нишесте и периодично по време на процеса на сушене да се коригира формата на листа, докато нишесте изсъхне напълно.  Основни съвети и правила.

1 Започнете с цвете, винаги верига на въздуха линии да бъдат затворени в пръстен с polustolbika без йо.  2 В съответствие с инструкциите, за да плета кръг SC. В същото време бране плетене в горната част на тренировка низ, а след това да настроите размера на дупките във вътрешността на цветето.  3 Ако сте плетене кръгове, всеки кръг следва да бъдат обхванати от един polustolbikom без йо в задната част на първата колона на цикъла без йо.

Когато спирала плетене provyazyvat едно подкожно в задната част на първата колона.  4 В Фигура 4 цвете годни за спирала.  Предната спираловидна форма (показан по-тъмен) стена цикли. Ако сте плетене кръгове, всеки кръг трябва да бъдат затворени, без да polustolbikom йо върху гърба на първата колона.  5 За да влезе в началото на нов дял на тренировка низ (червен) в рамките на предната стена на първия SC.

6 предната стена на линия вързани венчелистчета в съответствие с инструкциите.  И сега описание Плетива основни вида цветя.  Нарцис.  Описание на работата.  Вкарани 6 CE и един без polustolbikom йо ги затвори в пръстен.  1 кръг: 1 CE, 12 st.b.n.  Това, както и на всеки кръг от близо без polustolbikom йо в първия кръг.  Всеки следващ ред започва с 3-CE, вместо на една st.s.n.

2 krugZh на всяка линия vyvyazyvat 2 st.s.n зад задната стена.  3 и 4 кръг: плета на всяка линия в st.s.n  5 кръга: плета st.s.n, с всяка от трета линия provyazyvat 2 st.s.n. Общо 32 st.s.n.  6 кръг на всяка линия за връзка на polustolbiku без йо, след което 2 CE

Когато венчелистчета кука плетене, въведете само на предната стена.  Започнете с pst.b.n, на предната стена и първата st.s.n на всеки цикъл на плета 2 st.s.n. (първо st.s.n заменя с 3 CE). Общо 24 st.s.n.  2 кръг: всеки цикъл плета 2 = 48 st.s.n st.s.n.  3 и 4 кръг: плета по схемата на фиг.  Всичко, което трябва да се свържат шест повтаря.

Цветя за нишесте.  Описание на иглика.  Съд: Hook винаги влиза само за задната част на цикъла.  Dial 7 CE и ги снаждане на ринга без polustolbikom йо.  1 кръг: 1 CE, 12 st.b.n.  Условията не са близки, и да продължи плетене на една спирала (т.е., въведете кука в първата st.b.n).

Продължи да вплете в съответствие със схемата. Цвете: * 3 CE, 3 бара, сплотени, 4 CE, 1 pst.b.n от една и съща причина, една st.b.n.  След това отидете до таламуса и следните линия плета един pst.b.n.  Повторете от * 59 пъти.  Описание на лайка.

Dial 7 CE и ги снаждане на ринга един SC. Плетива кука цвятСледваща плета по схемата.  Цветя овлажнява решение нишесте. Въз основа на материали от жените doma.ru

кука, описание на плетене, цвете, йо