за плетене

 

Цвете Описание плетене на една кука

Тук показва една малка част от оригиналната плетени цветя направени от схеми на списание "плетене". Тези цветя може да се използва  като украса, както и да си вършат по-фини конци и подходяща кука, като елементи на инкрустиран дантела.  Цвете с шест венчелистчета са подходяща форма за връзка, мотиви в едно платно.

Триизмерна цвете, приложена към настоящото provyazyvanie "копчета" и задължителен "rachim стъпка."  Това цвете се откроява със своята простота и оригиналност. Описание плетене на една кука цвете цветеБрой на венчелистчетата може да варира според желанието си като по-буйни цвете  provyazyvayte повече венчелистчета.

Красива големи флорални мотиви, с големи faldyaschimi или се припокриват други листенца, ще играят централна роля в среда, по- малки предмети.  Това цвете, като многостранен звезда, много популярен като украса шапки.  Цвете Описание плетене на една кука: Въведете верига от 9 vozd.petel, затворете го в пръстен и плета 1-ва серия, като се започне от една температура. контури покачване, 17-ви б / n.

Втора серия започва с 3-vozd.petel възстановяване и вратовръзка с чл / N, като добавянето на чрез един линия, , че е provyazyvaya на една линия с 2 супени лъжици / n.  Трета серия започват да плета на основата на венчелистчетата: набиране на верига от 22 vozd.petel  и я закрепете с 2 линии ви б / N, трябва да има 14 arochek.  След това започват да затегнете arochki provyazyvaya 11 век w / O, 2 температура.Loop , за да Топ 11 станция w / N, така че ние се повтаря obvyazyvaya в кръгла серия 5.6.

Подобни публикации:
  1. Плетене на една кука
  2. pinetok плетиво, обувки

описание на схемата за плетене, цвете, една линия