за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука

Когато тунизийски плета дава много здрав и издръжлив трикотаж. тунизийски плетене на една кука йоЗа тунизийски плетене на една кука изискват специална кука, която дълго, когато се съхраняват плетене, като игла. С такъв плетене операция не трябва да завъртат. Линк верига на въздуха цикли.

Лична серия: вратовръзка асансьор рамкова антена, кука във въздуха да влезе в цикъл затяга верига, издърпайте конец и се оставя на цикъла на куката. След това плета по същия начин, с всички линии остават на куката. Сърмени конци ред: изпълнение йо и ги плета първи контур, йо и отново ги правят плета следващите два кръга. След това плета по същия начин, докато куката няма да остане една линия.

За следващата серия на лична облага на линия, като в първата серия лични. Когато vyvyazyvanii линия куката, за да влезе във вертикалната част на цикъла от дясно на ляво, теглене на низ и да преминете към следващия кръг. Следващата серия от сърмени конци плета, както е описано по-горе. В тунизийски плета линии да бъдат закрити.

Краят ще бъде чист, ако извършите серия за свързване на барове или подкожно. В началото или в края на ред в личния серия едновременно да се въведе кука във вертикалната част на два кръга и да ги извадя на линия. Ако в края на работата, необходима за изваждане повече линии, след това върху тях да се свърже свързване барове.

тунизийски плетене на една кука плетенеНа мястото, където трябва да намаляване на броя на лично време за въвеждане на кука във вертикална част на СИ два \ Тел и дръпнете един от тях на цикъла. За да направите това, в края на брой с непочистени шевове да се сдружават толкова много въздух \ цикли, както трябва да добавите цикли. След това равенство асансьор рамкова антена и на следващата серия на личните pribav \ lennyh въздух vyvyazyvat линии в линия, както обикновено.

За да направите това, в края на лицевите серия да направи необходимия брой йо като при плета спици. В следващия ред сърмени конци provyazyvat тях, както обикновено. На мястото, където трябва да се направи допълнение, въведете кука в хоризонталната \ zontal част между две вертикални стени на цикъла и дръпнете новия цикъл. За да направите това, над контури, , където трябва да има дупка в лицето \ ВОМ да направите номер на съответния брой йо.

Следният ред сърмени конци provyazyvat тях, както обикновено. Въз основа на материали VSE-sama.ru

йо, плетене, куки, йо, линия