за плетене

 

За тунизийски плета

Ето защо дължина на куката за тунизийски плета почти два пъти обичайната дължина на плетене на една кука куки и е около 35-45 cm в края на тунизийския куки за плетене на една кука обикновено е специален ограничител, който не позволява примки от изпадане на куката. За тунизийски кука чифтосванеТова тунизийски плетене на една кука кука да изглежда като обикновена игла, дръжте го, дори когато като игла за плетене, а не като нормална кука.

Модерната техника на тунизийски плетене на една кука използва специални куки, които са кръстоска между куката и кръгови игла. Те се наричат ​​кръгови тунизийски куки и изглежда като нормалната продължителност кука от 15 см, което е свързано с тел или риболов линия до ограничителя.

Както всички плетене на една кука куки, куки тунизийски също се предлагат в различни дебелини, всяка от които съответства на определен  .  Процесът на тунизийски плетене на една кука е само едната страна на трикотажни продукт (лице). Първата плетене преминава от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, но самият продукт не се завърта. За тунизийски плета плетенеКакто и при конвенционалните плетене плетене на една кука, тунизийски плетене на една кука в началото трябва да изберете една верига на въздуха цикли.

След това започнете веднага самостоятелно тунизийски плетене на една кука, която се различава от обикновените плетене на една кука кука, така че всеки ред е трикотажни в две стъпки. Първо, да придобият по цялата дължина на отворен цикъл, плетене, плетене, както и в спици. с тези вериги са нанизани на тунизийски кука.

И тогава, движещи се в обратна посока, отворен цикъл е затворен в един ред, като остави само една линия на най-новите, както и с конвенционални плетене на една кука. В процеса на плетене се повтаря.  Така, когато тунизийски плетене, получени чрез хоризонтални и вертикални панти, което прави възможно да ги компилирате от комплекс модели, както и в конвенционалните плетене на една кука.

Можете също така да vyvyazat няколко линии на една или няколко линии свързват заедно, за да йо или въздушен контур. Възможно е да се вземат в течение като плетене на предната и задната стена, както и от vyvyazyvat модел на хоризонтални и вертикални на цикли.  Когато тунизийски плетене на една кука техника използва по-малко прежда от обикновено.  Вечният въпрос женски -. Диета, спорт и самочувствие. Въз основа на материали www.knitting-tale.ru

плетене, йо, кука, плетене на една кука, йо, модел