за плетене

 

В тунизийски плетене

Когато тунизийски плета дава много здрав и издръжлив трикотаж. За тунизийски плетене на една кука изискват специална дълго кука, , които, когато се съхранява плетене, като игла. С това плетене работа не трябва да завъртат.  Линк верига на въздуха цикли.   Първи ред: вратовръзка асансьор рамкова антена, кука във въздуха да влезе в цикъл затяга верига, издърпайте конец и се оставя на цикъла на куката.

Следваща да плета по същия начин, с всички вериги остане на куката.  Сърмени конци ред: не йо и плете тях първи контур, отново се йо и ги плета следните два кръга. Когато тунизийски плетенеСледваща да плетат толкова дълго, колкото на куката няма да остане един цикъл.  За следващата серия на лична облага на линия, като в първата серия лични.

Когато vyvyazyvanii контури кука , за да се вписва във вертикалната част на цикъла от дясно на ляво, теглене на низ и да преминете към следващия кръг.  Следващата серия от сърмени конци плета, както е описано по-горе.  В тунизийски плета линии да бъдат закрити. Edge ще бъдете внимателни, ако проведе серия от свързване барове или подкожно.

В началото или в края на ред в личния серия едновременно да се въведе кука във вертикалната част на два кръга и да ги извадя на линия.  Ако в края на работата, необходима за изваждане повече линии, след това върху тях да се свърже свързване барове.  На мястото, където трябва да намаляване на броя на лично време за въвеждане на кука във вертикална част на СИ два \ Тел и да ги извадя на линия.

За да направите това, в края на брой с непочистени шевове да се сдружават толкова много въздух \ цикли, както трябва да добавите цикли. След това равенство асансьор рамкова антена и на следващата серия на личните pribav \ lennyh въздух vyvyazyvat линии в линия, както обикновено.  За да направите това, в края на лицевите серия да направи необходимия брой йо като в плетене.  В следващия ред сърмени конци provyazyvat тях, както обикновено.

На мястото, където трябва да се направи допълнение, въведете кука , за да изгори \ zontal част между две вертикални стени на цикъла и дръпнете новия цикъл.  За да направите това, през панти, които трябва да бъдат дупка в лицето на \ ВОМ да направите номер на съответния брой йо. През следващите \ yuschem ред сърмени конци provyazyvat тях, както обикновено. Въз основа на материали VSE-sama.ru

плетене, йо, йо, линия, кука и игла