за плетене

 

В кръглоплетачни тунизийски

Кръглоплетачни тунизийски сигурност kryuchkon кабелни трасета с дължина около 50-60 см от въздуха, свързани с една верига от линии, той се затваря пръстена polustolbikom. Кръглоплетачни тунизийски линияСлед това, от всяка верига се простира на една линия, но в момента на затваряне на веригата се polustolbik чрез въвеждане на кука под задната линия на резбата първи разширен серия. Освен това, всички простря линия provyazyvayut двете заедно, като нормално Тунис самолет плета.

Когато стигна до последното число на електрически вериги, отново да polustolbik и затваря платно.  Куката се отстранява от последния цикъл, ще получат с грешната страна на предната и по двете направления на закрепване на последната от тунизийски бар, поставени на една кука само изстрел линия, тя участък с резба закрепване колона и provyazyvayut известно време.

След това отново кука извадени на цикъла, тя влиза от ляво на дясно под предната тема на първия бар Тунис, вземете линия и я простря чрез примка на куката. Така се оказва, първият тунизийски колона втория ред. След това направи общ набор от цикли.  Закриване нарежда правя всеки път в края на Dial-в и в края на скобата серия. Въз основа на материали klubka.net

Подобни публикации:
  1. рокля

кука, линия, плетене