за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука техника

Всяка техника плета има своите предимства. Плат, свързани спици, мека и еластична. Един класически кратко куката може да бъде свързан глоба ажурна и дебел плътен плат, но те са неудобни да плета фантазия прежда. Модели, свързани с дълго кука, напомняща по структура тъкан и малко се простират до тях се вижда ясно текстурата на конец.

Модели има отпред и с непочистени шевове страна, докато плета не е необходимо да включите платно и плетене страна не се променя. Дължината на куката определя ширината на тъкани, които могат да бъдат свързани. В края на куката е с нестопанска сгъстяване, което не позволява подхлъзване набор цикли. Научете се да плета и да направи малка извадка от моделите може да бъде кратко и на обичайните кука.

Дебелина (диаметър) на дългата кука до 5-6 пъти по-голяма от дебелината на тренировка низ. В основата на всички проекти е поредица от въздушни линии. Първият ред на ножове за повечето от същия модел и се извършва в две стъпки. Първият метод - от дясно на ляво.

На всяка линия на веригата, като се започне с второто от куката, издърпайте чрез верига и да ги остави на куката. Въведени на куката за толкова много линии, тъй като те са във веригата. Второ метод - от ляво на дясно без да се обръща на работата. Плета последователно вкара всички панти, първо веднъж набрани една линия, а след два кръга на куката, докато ще има една линия, тя е първата линия на следващия ред.

Long кука може да изпълнява много различни модели. Всичко зависи от това как да въведете кука в платно с набор от линии и след това като provyazyvat тези цикли. А просто завъртане на 2-ри ред. Първа среща. Gain линия, чрез въвеждане на кука под вертикална стена на всяка верига цялата ширина на платното. Второ прием.

Постоянно плета всички набрани линия (както в предходните снимки), последният цикъл инкрустиран веднъж, а след това всички линии в двойки. Последната серия от картини, дава много свобода, така че след боядисване се дължи на размера, който искате, трябва да се направи финалната серия на свързващия барове. От дясната страна на плат, за да получите предимство - опашка, с лявата - от една нишка. Пробите от прости плитки свързани от различни теми.

Оформени линия за един прост сплетен фитинги линия (рамо, ръкавна извивка, шията) в проста плитка да се обвърже непълна серия. Vyvyazyvaniya начин наляво и надясно, е различна. Според изчислението на намаляване модел на електрически вериги и редове (както е в спиците или класически кука). За да намалите още в самото начало на всеки ред, вместо набор от линии да се направи оценка на броя на свързване барове, тогава линия печалба, както обикновено.

За да намалите ляво в края на всеки ред nedobirat приблизителния брой на вериги от близко разстояние, както обикновено. За да коригирате в насипно състояние краищата, след като цялата линия (ръкавна извивка, раменете, врата) направи общия брой за свързване на бара, осигуряване в същото време всички серии контур линии.

Добавянето на линия за добавяне на една линия в средата на серия тип кука между двете вертикални линии в хоризонтална линия на предишния ред и издърпайте за набиране на линия. В сърмени конци ред плета всички бр по двойки, както обикновено.

линия, игла, модел, ажурна, куки, плетене