за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука техника

тунизийски плетене на една кука плетене машиниТехника тунизийски плетене на една кука не е сложна. Дълга кука, както и кратко, можете да vyvyazyvat различни картини. Помислете за една от опциите (тази фигура за колан). Тъй като платно ще бъде тесен, това ще бъде достатъчно и просто куки Плетива.

За да изберете светлина теми тренировка, е добре да са видели всички линии. Необходимо е да наберете 16 vozd.petel. Сега трябва да въведете първия ред на вериги - низ низ е изтеглен чрез примка и се оставя на куката, а след това кука се предава на следващата итерация на веригата, хванете и дръпнете тема - а също и да напусне куката. И тъй като всички останали. На куката трябва да има 16 линии.

Сега, плетени от ляво на дясно задния ред (в края на краищата, в тунизийски плета номер на числото, получено от два етапа - provyazyvaniya пряка и обратна серия). 3) да се простират на конеца през примка на куката и контур следващите 4 - получени общо rakushechka-5 заедно вериги provyazanyh. 4) След поредица от три vozd.petel 5), така плета с 3 rakushechki, а след това верига от 2 и сплотено vozd.petel останалите 2 вериги на куката.

тунизийски плетене на една кука техника кукаЗа следващите няколко набиране provyazyvaniya панти за кука. Издърпайте обръчи от всеки цикъл трябва да бъде въздух вериги и вериги над черупки. На фигурата по-горе преброи всичките цикли. Общо ще бъдат на куката 16 цикли.

2 линии заедно, една верига от 3 vozd.p.; плащам на цикъла с кука контур четири реда, верига от три vozd.p., черупки, верига 3 CE, черупки, верига от 2 температура. Раздел 2 линии заедно. Въз основа на материали forum.nanya.ru

Подобни публикации:
  1. схема на плетене, плетене на една кука
  2. рокля

кука, плетене, плетене линия