за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука кука оригинална техника

За тунизийски плетене на една кука използва дълго, така наречените тунизийски кука. Подобно на останалите куки, той може да , за да различни дебелини за плетене плат в различни нишка в текстура и дебелина. В свободния край на тунизийския кука ограничител се поставя.  Плета дълга кука нарича Тунис, Афганистан тъкане, викториански, а терминът "тунел".

Плета Плетене на една кука тунизийски - оригиналното оборудване. Продуктът е трикотажни, не е разполагане на до 180 градуса, както се прави в плетене на една кука плат или плетиво ротационен серия.  Всяка серия е разделена на два етапа: лично серия от дясно на ляво линия печалба, както и сърмени конци provyazyvayut ред тях вече ляво на дясно.

Модели свързани дълго кука за текстура по-скоро като плат от трикотаж, и малко разтягане. Платното е един отпред и с непочистени шевове страна.  Кука по цялата дължина (30-50см) трябва да бъде една и съща дебелина (класически тунизийски кука) или твърд покрив кука (15-20см) разширява гъвкава линия (кука за гъвкава комуникация).  Дължината на куката определя ширината на тъкани, които могат да бъдат свързани.

Long плета плетене на една кука е винаги на предната страна на предна и задна посока, така че острието е обикновено ясно определени отпред и с непочистени шевове страна. Продукти, свързани с дълго кука, практични за носене, тъй като платно тунизийски се разтяга или не дължина, нито ширина и едва ли деформира след измиване. Тези свойства трябва да се вземат предвид при изчисляване на продукт преди плетене, увеличаване на обезщетението за свободна форма.

Размерът на куката око се определя от диаметъра на пръта и го взема в зависимост от дебелината на преждата, така че куката е около 2 пъти по-дебела низове (подобно на обичайните плетене).  Тунизийски плетене на една кука куки може да е нормална дължина (12 - 15 см) на кабела (гъвкави край). Тези куки са по-лесни, по-удобно с плетене части на големите ширина и крайно необходимо за едно кръгло плетене.

Потреблението на прежда в тунизийски плетене за около 20% по-малко от плат плетене на една и съща плътност кратко кука. Плетива тунизийски плетене на една кука кука оригинална техникаТова се случва само с едно тъкане прежда (SC се формира от три, и тунизийски стил - само две теми).

Характерна особеност на тунизийски плетене на една кука е изпълнението на всяка серия на два етапа: първият (композитен) - набор от контури на куката на всяка линия на посока от дясно на ляво по широчина на плат, а второто (заключване) - в съответствие provyazyvanie наети линия в обратен ляво на дясно без да местите вашия продукт.  В основата на всички проекти е поредица от въздушни линии.

Това не е част от един модел от редове и се означават като нулевата линия. През последния ред от дясно на ляво provyazyvayut 1 ред подкожно или polustolbikov.  Дълга кука може да изпълнява различни модели, и формата им ще зависи от това как кука е въведена в набор от линии и тези цикли, както provyazyvayut в скоба фаза.

Когато пишете тунизийски кука барове може да се влезе в една или повече вертикални теми на предишния ред, както и хоризонтална верига от вътрешната страна на листа, или вертикална линия в 2 реда по-долу, и т.н. тунизийски Плетене на една кука плетене оригинална техника Плетене на една кукаТова може да бъдат наети между вериги на куката за допълнителен приплъзване на работните резба (пряка или обратна йо) или като напишете в цикъл кука, двойки тях кръст, както и provyazyvat във втория етап е не само един, а 2, 3 или повече линии заедно.  В бъдеще статии ще разгледаме основните тунизийски плетене на една кука тъкат и някои модели.

Въз основа на материали www.myjane.ru

плетене, плетене, плетене на една кука, плетене на една кука, кука